Persberichten Lekstroom, 11.45 uur

Utrecht, 13-05-2007

Auto te water

LOPIK- Op zaterdagavond raakte een auto te water en werd de bestuurder door een omstander uit het water gehaald. Omstreeks 21.55 reed een 49-jarige automobilist uit Schoonhoven over de M.A. Reinaldaweg. Door vermoedelijk een hartprobleem raakte de bestuurder onwel en reed het water in. Een getuige, 41-jaar uit Lopik, zag dit gebeuren, bedacht zich geen moment en dook het water in. De auto was al aan het zinken maar de getuige kon de bestuurder tijdig uit het water halen. De bestuurder werd in kritieke toestand vervoerd naar het ziekenhuis.

Met honkbalknuppel buurman te lijf.

HOUTEN- Op zaterdagavond werd een man aangehouden nadat hij met een honkbalknuppel had lopen zwaaien. Omstreeks 23.40 uur kreeg de politie de melding dat een 36-jarige man uit Houten met een honkbalknuppel een ruit van zijn buurman had vernield. De man werd aangehouden en zijn 40-jarige buurman deed aangifte bij de politie.

Grote alcoholcontrole

MONTFOORT/LOPIK- Op zaterdagavond werd een grote alcoholcontrole gehouden. Van 21.00 tot 00.00 uur werd er gecontroleerd op de M.A Reinaldaweg en van 01.00 tot 03.30 uur op de Vrijheidslaan.

In totaal werden 834 blaastesten afgenomen en negen personen werden aangehouden omdat zij te veel hadden gedronken. Een automobilist werd aangehouden omdat hij reed zonder rijbewijs.

Aangehouden voor diefstal twee stoelen

NIEUWEGEIN ? Op zaterdagochtend zijn twee jongens uit Nieuwegein van 18 en 19 jaar aangehouden voor het stelen van twee stoelen.

Omstreeks 03.50 uur zag de politie ter hoogte van de kruising met de Voostede drie jongens fietsen richting de Weverstede. Twee jongens hadden een stoel bij zich en fietsten snel weg bij het zien van de politie. Een jongen kon direct worden aangehouden, de andere jongen meldde zich daarna op het bureau. De jongens wilden proberen om al zittend te fietsen en hadden daarom de stoelen meegenomen van een horecagelegenheid op De Markt.



Laatst gewijzigd 13-05-2007 11:49