Ingezonden persbericht

mkbOK- én Safe 2 Shop keurmerk uitgereikt aan KidsOkee.nl

Twee maanden na het online gaan van KidsOkee.nl heeft Janneke van Loon twee belangrijke keurmerken op zak.

Begin mei 2007 is het mkbOK keurmerk voor MKB winkels en bedrijven in Nederland aan KidsOkee.nl uitgereikt, in dezelfde week kreeg eigenares Van Loon te horen dat Safe 2 Shop haar website heeft goedgekeurd en dat dit keurmerk ook gevoerd mag worden. Een mijlpaal in het jonge bestaan van KidsOkee.nl.

Het bedrijf KidsOkee.nl en haar website hebben het keurmerk op basis van de mkbOK keurmerkcode verkregen. Als keurmerkhouder in de speelgoed branche is hiermede het recht verkregen het herkenbare logo van het mkbOK keurmerk te voeren. Voor Safe 2 Shop geldt hetzelfde. Na zeer kritisch getoetst te zijn, kwam ook hier het verlossende woord.... Goedgekeurd!

KidsOkee.nl richt zich op (kraam)cadeaus en baby- en kinderspeelgoed. Sinds 1 maart 2007 is KidsOkee.nl online. "Het is erg belangrijk vertrouwen uit te stralen naar de klant, zeker wanneer je een webwinkel voert" aldus trotse Van Loon. "Wij zijn vanaf dag één bezig geweest met het positief positioneren van KidsOkee.nl in de markt, dit heeft nu al als resultaat dat we nu al twee zeer gerenommeerde keurmerken mogen voeren".

Stichting MKB en Internet, initiatiefneemster van het mkbOK keurmerk, is van mening dat keurmerken en waarborgen een grote toegevoegde waarde aan een veilig internet geven. De stichting stimuleert daarnaast het zakendoen met het midden- en kleinbedrijf op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau.

Safe 2 Shop controleert van iedere webshop de beveiliging van uw bestelling en gegevens, de levertijden, het assortiment en de prijzen van de producten.

Uitgebreide informatie van mkbOK is op www.mkbOK.nl en www.StichtingMKBenInternet.nl te vinden.
Uitgebreide informatie over Safe 2 Shop is op www.safe2shop.nl te vinden.

Voor de redactie,