Ingezonden persbericht


Persbericht

De leukste verrassing van deze moederdag:

High tea in het tuschinki theater!

Amsterdam, maart 2007 - Dat wordt een gezellige bijeenkomst! Amsterdams mooiste filmtheater, het befaamde Tuschinski Theater, nodigt de kinderen van Amsterdam en wijde omstreken uit om op moederdag, 14 mei, hun moeder te verrassen met een spectaculaire High Tea. Het is de start van een reeks High Teas op de zondagmiddag!

MAMA, VERRASSING!

Stel je eens voor: moeder weet van niks, als je haar meeneemt de stad in. We gaan naar de film, denkt ze. Dat kan, maar je hebt nog meer in petto. Wat dacht je van een heerlijke theetafel, in de VIP ruimte van het vermaarde Tuschinski Theater? Met een selectie van fijne thee naar keuze en allerlei heerlijkheden daarbij? Onder het genot van live pianomuziek, speciaal gespeeld voor alle moeders!

FILM KAN, HOEFT NIET
Dat is het idee achter een uniek, nieuw evenement dat Moederdag een extra feestelijk tintje geeft. Een High Tea in het vermaarde art nouveau theater in het hart van de stad. De moeders worden om drie uur verwacht op 14 mei. Het is mogelijk om na het thee arrangement een film te pakken, maar dat hoeft niet, benadrukt Lizet Beekmans van Tuschinski: "Het gaat ons erom, een feestelijke happening te organiseren ter ere van alle moeders in de VIP ruimte. De moeders krijgen ook een klein extraatje van ons. Wij vinden de ambiance van ons theater passen bij een dergelijk evenement. Maar wie wel naar de film wil is welkom, wel even van te voren reserveren natuurlijk" - Kaartjes voor de film maar ook voor de High Tea kunnen gereserveerd worden op werkdagen tussen 13:00 uur en 18:00 uur via telefoonnummer: 020 - 4281060.

ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND HIGH TEA
De kosten voor dit unieke en exclusieve arrangement bedragen 15 euro per persoon. Wie op Moederdag andere plannen heeft maar een High Tea op deze bijzondere locatie niet wil missen, is vanaf juni elke eerste zondag van de maand welkom om in de art nouveau sfeer van het Tuschinski Theater te genieten van fijne theesoorten en een keuze aan zoete friandises en hartige mini sandwiches, helemaal in Engelse stijl. Lizet Beekmans van Tuschinski: "Moederdag is de start van dit evenement, dat nog een paar maanden door gaat op de eerste zondag van de maand! En behalve moeders zijn natuurlijk ook vaders en kinderen van harte welkom!"

Het fameuze theater Tuschinski in Amsterdam - al ruim 85 jaar een begrip in de filmwereld - is in 1911 opgericht door Abraham Tuschinski en opende haar deuren op 28 oktober 1921. Het Franse Pathé, inmiddels eigenaar van het gebouw, verschafte hem destijds de benodigde licentie en leverde materialen voor de bouw. Het theater is bedreven in de organisatie van grote evenementen. Voor meer informatie zie: www.tuschinski.nl