Ingezonden persbericht


Persbericht

Vogel's introduceert EMO: een nieeuwe productreeks op afstand bedienbare elektronische LCD/Plasmascherm-staanders

Eindhoven, 14 mei 2007 ­ Vogel's, marktleider op het gebied vaan innovatieve steunen voor audio/video apparatuur, introduceert de EMO(TM) productreeks met op afstand bedienbare elektronische LCD- en Plasmascherm-staanders. EMO staat voor Electronic Motion. Vanaf nu kan men rustig op de bank blijven zitten, terwijl het scherm met behulp van een afstandsbediening in de meest optimale kijkhoek gedraaid wordt. De hoge kwaliteit van het product staat de prijs niet in de weg. De nieuwe producten zijn dan ook betaalbaar voor iedereen; voor slechts ¤ 150,00 meer heeft meen in plaats van een handmatig bedienbare een elektronisch bedienbare steun in huis.

Geavanceerde elektronica
In de EMO(TM) productreeks is gebruik geemaakt van een speciaal ontworpen elektronische motor die krachtig doch soepel en stil beweegt. Dankzij het kleine formaat van de motor zijn de steunen uit de EMO(TM) reekks net zo elegant als de bestaande handmatig bedienbare tegenhangers. De bijgeleverde afstandbediening heeft een gemakkelijke ingebouwde functie: is men klaar met televisiekijken dan is een druk op de knop Auto Home genoeg om de steun terug te zetten in zijn originele stand.

Robuust maar stijlvol
De steunen bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringkaders en hebben een stijlvol en robuust ontwerp. Bovendien kunnen alle kabels eenvoudig worden verborgen dankzij Vogel's gepatenteerde Cable Inlay System (CIS(TM)). Op de producten zit vijf jaar garantie (twee jaar garantie op de elektronische onderdelen).

De EMO productrreeks
De EMO familie bestaat momenteel uit drie produccten. De EFFE 1140 RC is het meest uitgebreide model. Het is een vloersteun waarop de meeste flatscreentelevisies van 25 - 42 (63-105 cm) passen. Tevens wordt er een stevige glazen legplaat meegeleverd waarop men een DVD-speler, een harddisc recorder of set-top box kwijt kan. De EFTE 2240 RC is een tafelsteun waarop flatscreentelevisies van 25 ­ 40 (63-100 cm) passen.

De EFTE 2265 RC is een tafelsteun en is geschikt voor de meeste grote flatscreentelevisies van 41 - 65 (103-163 cm). In de toekomst zullen nieuwe producten toegevoegd worden aan de EMO-reeks, waaronder een op afstand bedienbare muursteun.

Handmatig bedienbare versies
Handmatige versies zijn nog steeds beschikbaar. Zo is de populaire handmatig bedienbare vloersteun EFF 1140 in zilver verkrijgbaar. Een zwarte versie zal in Juni 2007 worden geïntroduceerd.

Verkrijgbaarheid
De producten uit de EMO productenreeks zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 399,00 en liggen vanaf begin deeze zomer in de winkel.

Verkoopinformatie:
Havoned BV, Putten.
+31 (0) 341 358 050
info@havoned.nl
www.havoned.nl

###

Voor beeldmateriaal of meer informatie kunt u contact opnemen met: Vogel's
Albert Zeeman
+31 (0) 40 26 47 400
press@vogels.com
Pride PR
Robbert Minderhoud
+31 (0) 71 568 00 28
robbert@pridepr.nl

Wilt u zich registreren bij het portal voor de pers van Vogel's, ga dan naar press.vogels.com en klik op I want to register. Na verificatie door Vogel's kunt u als geregistreerd gebruiker afbeeldingen in hoge of lage resolutie, productgegevens en andere nuttige informatie downloaden, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Over Vogel's
Vogel's is expert en Europees marktleider in meubelen en steunen voor audio- en videoapparatuur. Systematische innovatie, doordacht design en uiterst hoge kwaliteit zijn reeds meer dan 30 jaar de pijlers van de organisatie. Van s werelds eerste luidsprekersteun in 1973 tot en met geavanceerde LCD bevestigingsoplossingen vandaag. Een weg die zich kenmerkt door een gestage stroom ontwikkelingen en innovaties, gericht op het plezier en het comfort van consumenten. Hiervoor ontvingen we reeds internationaal toonaangevende prijzen. Momenteel ontwikkelt, produceert en verkoopt Vogel's plaatsings- en bevestigingsoplossingen voor LCD en plasmaschermen, projectoren, audio- en video-apparatuur en luidsprekers. De LCD Headrest Support en de introductie van Projectie Scherm Verf zijn de recentste bewijzen van onze toonaangevende rol in de markt. Wilt u meer weten, ga dan naar www.vogels.com.