Gemeente Reimerswaal


Voorbereiding Contacta weer van start!

Geplaatst op: 14-05-2007

Het lijkt nog vroeg maar de voorbereidingen voor de bedrijvenbeurs 'Contacta', die jaarlijks in oktober wordt gehouden, zijn al weer volop aan de gang. Dit jaar zal de beurs gehouden worden op 16, 17 en 18 oktober. Graag brengen wij de mogelijkheid onder uw aandacht om deel te nemen aan het welbekende "Reimerswaalplein".

Deelname aan het 'Reimerswaalplein' biedt u namelijk veel voordelen, zoals gezamenlijk inkoop, een centrale organisatie, gratis mosselen eten voor de bezoekers, een gezamenlijk relatiegeschenk, enzovoorts.

De gemeente Reimerswaal is één van de vaste deelnemers. Wij vinden het belangrijk dat Reimerswaalse bedrijven zich optimaal kunnen presenteren op de beurs. Heeft u zich nog niet aangemeld bij de Stichting Reimerswaalplein voor een plaats op de beurs? Doe dit dan voor 1 juni 2007 zodat wij zo vroeg mogelijk met de beursorganisatie afspraken kunnen maken over een aantrekkelijke locatie van het plein.

We zien uw inschrijving met interesse tegemoet! Stichting Reimerswaalplein

Voor nadere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met mevrouw A. de Regt, telefoonnummer (0113) 34 21 48, fax (0113) 34 28 39 of per e-mail: adr@zeelandnet.nl

Print dit bericht

>