Gemeente Putten



1e prijs voor Brandweer Putten (14-05-2007)
---

Putten, 14 mei 2007

Afgelopen zaterdag, 12 mei 2007, is de wedstrijdploeg van brandweer Putten 1e geworden. Dit gebeurde in Gendringen tijdens een provinciale 112-wedstrijd. Hierbij is door 10 brandweerkorpsen gestreden voor de beste plaats.

Onder het toeziend oog van de meegereisde supporters kon de ploeg van Putten s middags als derde aan de slag. Ze werd gealarmeerd voor assistentie van de politie. Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een gijzeling. Nadat het arrestatieteam de gijzelnemer had gearresteerd, bleek er brand te zijn in een appartementencomplex. Bij verkenning bleken er ook nog twee slachtoffers te zijn. Een van deze lag vastgeketend aan een bed wat ook weer een extra probleem met zich mee bracht.

Door de goede inzet en teamwork kon geen van de andere deelnemers meer in de buurt komen van het aantal gescoorde punten van de ploeg uit Putten.

De ploeg bestaat uit de volgende leden: Bevelvoerder G.M. Stoffer, Pompbediende G. van Winkoop, Aanvalsploeg J. Mosterd en B. Hendriksen en de Waterploeg A.J. Stoffer en R. van Duinen.

Door het behaalde resultaat speelt de ploeg op 9 juni in Friesland de gewestelijke wedstrijden in de klasse 112.