BIS Valkenswaard breidt flink uit naar Eindhoven

14.05.2007 / 13:12 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Bis bv

Bis bv

BIS Valkenswaard breidt flink uit naar Eindhoven
Nieuwe strategische locatie voor BIS in de regio Eindhoven

Ridderkerk, 14 mei 2007 - BIS, de grootse voor presentatie, informatie en communicatieruimtes, is vanaf vandaag gevestigd in een nieuw onderkomen in Eindhoven. Door de uitbreiding van zowel personeel als activiteiten werd de vestiging in Valkenswaard te klein voor BIS in het Zuiden van het land. Door deze uitbreiding en verhuizing naar het hart van een strategisch belangrijke regio, komt BIS met nog directer contact en dienstverlening naar zijn klanten. Vanuit deze vestiging worden alle nodige activiteiten ontwikkeld, van advies tot en met implementatie alsook alle preventief en correctief onderhoud voor deze regio.

Snel groeiende organisatie
10)'De keuze om een nieuw onderkomen te zoeken, is een logische stap in onze ontwikkeling', aldus Teus Dekker, President & CEO van de BIS groep; 'BIS maakt op het moment een enorme groei door en dus ook het aantal werknemers stijgt. Ons pand in Valkenswaard had helaas niet de capaciteit om mee te groeien met de organisatie. We zijn op zoek gegaan naar een nieuw onderkomen waar we wel de komende jaren deze groei door kunnen te zetten. Daarnaast moest het kantoor genoeg ruimte bieden voor een professionele en BIS waardige showroom én moest deze strategisch gelegen zijn in het zuiden.'

Strategisch gelegen
De keuze om van Valkenswaard naar Eindhoven te gaan, is ook ingegeven door het feit dat BIS gevestigd wil zijn in de economisch belangrijke regio's. Dit realiseert BIS met vier vestigingen in Nederland en één vestiging in België (tussen en Antwerpen en Brussel). Mede door deze landelijke dekking is het voor de BIS groep mogelijk snelle services en goede bereikbaarheid te garanderen. Eén van deze strategische locaties is Eindhoven. Door de centrale ligging in het zuiden van het land is deze vestiging goed bereikbaar voor BIS klanten uit Brabant en Limburg. Ook het feit dat deze BIS vestiging op slechts drie minuten rijden van de ring Eindhoven ligt, draagt bij aan de goede bereikbaarheid.

Zeer complete showroom
Die goede bereikbaarheid is mede belangrijk omdat de BIS medewerkers ook klanten zullen ontvangen in het nieuwe onderkomen. Net als de andere BIS vestigingen zal BIS Eindhoven namelijk worden uitgerust met een complete showroom. In deze showroom kunnen klanten kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AV & ICT oplossingen. Daarnaast zullen er in de nieuwe showroom ook workshops worden gegeven waarin de mogelijkheden en voordelen van de BIS oplossingen aan bod komen.

Meer informatie
Voor meer informatie BIS Eindhoven of over de organisatie BIS en zijn overige producten en diensten kunt u bellen: 0180 - 486 777, mailen: info@bis.nl of naar de website surfen: www.bis.nl. Op de website vindt u ook het nieuwe adres.


-----------------------------------