AutoRai

Kia breidt garantie voor Carens uit tot vijf jaar

(5/14/2007)
Kia verraste vorig jaar de autowereld, en de automobilisten in Europa, met de opmerkelijke en unieke garantievoorwaarden voor de nieuwe ceeâd: 7 jaar! Wederom toont Kia nu het vertrouwen in haar producten door de garantietermijn voor de Kia Carens te verlengen van drie naar vijf jaar.

Het betreft hier een volledige fabrieksgarantie van vijf jaar zonder enige kilometerbeperking. Kia is inmiddels door haar garantievoorwaarden toonaangevend in de Europese automobielbranche,â aldus Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland. âTevens stellen wij consumenten, die reeds in bezit zijn van het (huidige) model Carens, in staat ook in aanmerking te komen voor deze uitgebreide garantie. Ook hierin is Kia uniek.â

Vertrouwen en zekerheid
Kia biedt al haar klanten de zekerheid van een langdurige garantieperiode. Voor alle modellen geldt een volledige fabrieksgarantie van minimaal drie jaar, terwijl de ceeâd de meest uitgebreide waarborg van Europa kent. Met het verlengen van de garantietermijn voor de Carens zet Kia wederom een belangrijke stap op weg naar optimale klantenverzorging. Naast de verlengde fabrieksgarantie van vijf jaar (zonder enige kilometerbeperking) is voor de Carens ook een lakgarantie van kracht van vijf jaar en daarnaast een carrosseriegarantie van zes jaar. Ook Kia klanten die reeds de huidige modelversie van de Carens bezitten komen in aanmerking voor de uitgebreide garantietermijn. Zij dienen deze te activeren op www.mijnkia.nl. Indien men hiervoor nog niet is aangemeld, zal dit eerst moeten gebeuren.

De vorig jaar gepresenteerde, volledig nieuwe Kia Carens is een moderne midi MPV met een SUV-achtig design. Ook dit model beschikt over de bekende merkkenmerken van Kia: een uitgebreide uitrusting, prima kwaliteit en een scherpe prijs. De Carens onderscheidt zich van de concurrentie in het marktsegment onder andere door de keuze uit twee krachtige 2-liter motoren, in zowel benzine- als dieseluitvoering.
Kia Nederland levert de multifunctionele Carens in ons land al vanaf ⬠19.995,-.