Pensioen MKB-ondernemingen: eenduidiger en goedkoper

14.05.2007 / 13:47 / Rubriek: Economie / Organisatie: Aegon nederland

Aegon nederland

Den Haag, 14 mei 2007

PENSIOEN MKB-ONDERNEMINGEN: EENDUIDIGER EN GOEDKOPER

Door verbeteringen in de voorwaarden, het verlagen van de tarieven én het invoeren van één tarief- en provisiestructuur maakt AEGON zijn collectieve pensioenproducten aantrekkelijker. De werkgever die nu een van de drie MKB-pensioenproducten van AEGON koopt gaat óf minder premie betalen en/of zijn werknemers krijgen een hogere uitkering.

De verbeteringen in voorwaarden en het verlagen van tarieven betreffen het AEGON Solide Pensioen en het AEGON MKB Groei Pensioen. Het onlangs geïntroduceerde AEGON Garant Pensioen voldoet van meet af aan aan deze voorwaarden, tarieven en structuur.

De verbeteringen gaan met terugwerkende kracht tot 1 januari 2007 in. En gelden zowel voor uitstaande offertes als voor contracten die na die datum zijn gesloten of verlengd.

Volgens Raymond van Es, directeur Marketing van AEGON Nederland, kunnen enkele honderden klanten van de verbeteringen gaan profiteren. 'Met name MKB-ondernemingen met 20 - 250 werknemers hebben er voordeel bij. Om een voorbeeld te noemen: de korting op het tarief premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid kan oplopen tot maar liefst 25%.'