Ingezonden persbericht


GN onthult USB headset volledig compatibel met MICROSOFT® OFFICE COMMUNICATOR 2007

Jabra GN2000 USB biedt hoge kwaliteit wideband audio en volledige plug-en-play capaciteit

Kopenhagen, 14 mei 2007 - GN, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen, kondigt vandaag de Jabra GN2000 USB headset aan die volledig compatibel is met Microsoft® Office Communicator 2007. Dit is de eerste in een reeks van GN producten die naadloos samenwerkt met Office Communicator 2007. De Jabra GN2000 USB headset biedt zowel de beste audiokwaliteit als buitengewoon gebruikersgemak dankzij de plug-en-play mogelijkheden.

Een belangrijk kenmerk van de Jabra GN2000 USB is het feit dat de headset wideband audiokwaliteit biedt. Met een frequentiebereik tot 6,800Hz wordt er superieure VoIP audiokwaliteit geleverd, waardoor gesprekken duidelijker te verstaan zijn en de productiviteit van de gebruiker verhoogd wordt. De headset is tevens erg gemakkelijk te installeren. Simpelweg het verbinden van de headset met de PC via de USB-poort zorgt ervoor dat er gebruik gemaakt kan worden van de vele hoogstaande eigenschappen van Office Communicator 2007.

"We zijn opgetogen met het feit dat wij goed op weg zijn naar volledige compatibiliteit met Office Communicator 2007," zegt Jan McNair, Vice President GN. "Jabra headsets zijn ontworpen om glasheldere gesprekken te voeren, handsfree mobiliteit te bewerkstelligen en verhoogd comfort te bieden. Dit zijn de kerneigenschappen van de Jabra GN2000 en we geloven dat het gebruik van deze headset in combinatie met Office Communicator 2007 kantoormedewerkers in staat stelt beter te communiceren met hun collega's en klanten en eveneens hun productiviteit doet stijgen."

"GN speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van headsets gekwalificeerd voor het gebruik van Office Communicator 2007," aldus Chris Cullin, Director of Technical Product Management voor de Unified Communications Group bij Microsoft Corp. "Dankzij de integratie van de Jabra GN2000 USB en Office Communicator 2007, voegt GN een belangrijke waarde toe aan op PC gebaseerde bedrijfscommunicatie. Het stelt bedrijven in staat om op een betere en efficiëntere manier mensen, informatie en bedrijfsprocessen met elkaar in verbinding te brengen."

De Jabra GN2000 USB is gebaseerd op GN's bekroonde GN2000 headset die sinds 2005 gebruikt wordt door kantoren en Call Centers over de gehele wereld. De headset biedt de gebruiker uitstekende comfort dankzij de extra dikke draaibare schuimen oorkussens die zich automatisch aanpassen aan de vorm en hoek van de oren. De grote oorkussens bieden uitstekende akoestische koppeling, waardoor er een voller inkomend signaal geleverd wordt. Andere kenmerken van ultiem gebruikersgemak zijn zowel de bediening voor het beantwoorden en beëindigen van telefoongesprekken als het aanpassen van het volume.

De headset voldoet volledig aan de TIA-910 specificaties voor digitaal wideband geluid. De headset is tevens voorzien van PeakStop(TM) technologie die de gebruiker en het gehoor beschermt tegen plotselinge geluiden boven 118dB SPL.

GN is een geregistreerd lid van het Microsoft Partner Programma en zorgt ervoor dat de Jabra GN2000 USB headset beschikbaar is vanaf mei, voor de ondersteuning van de Microsoft® Office Communications Server 2007 Public Beta. Het downloaden van de Microsoft® Office Communications Server 2007 Public Beta en het bestellen van de Jabra headset kan via: http://www.microsoft.com/uc/default.mspx

Let op: product beschikbaarheid en de prijs varieert van markt tot markt.

Voor meer informatie (