Ingezonden persbericht


Business Objects kiest Unisys voor wereldwijde outsourcing-diensten

Unisys ondersteunt wereldwijde expansiestrategie en operationele plannen van Business Objects

Schiphol-Rijk, 14 mei 2007 - Unisys Corporation (NYSE:UIS) heeft een vijfjarig outsourcingcontract getekend met Business Objects, de toonaangevende leverancier van business intelligence-software. Unisys gaat Business Objects, dat hoofdkantoren heeft in San Jose (VS) en Parijs, voorzien van outsourcingdiensten.

Ter ondersteuning van de wereldwijde sourcingstrategie van Business Objects levert Unisys desktopbeheer, service- en desk-side-supportdiensten aan medewerkers van Business Objects in 30 landen wereldwijd.

"Business Objects wil een sourcing-partner die helpt bij de groei van zijn activiteiten, het standaardiseren van de gebruikerservaring van medewerkers en het verbeteren van de klanttevredenheid", zegt Sheri Anderson, Group Vice President en CIO van Business Objects. "Unisys heeft al de kwaliteiten getoond die nodig zijn om deze voordelen te behalen. Unisys heeft onze zakelijke doelstellingen en visie omarmd en toonde een krachtig commitment voor wat betreft servicekwaliteit, kostenefficiƫntie en innovatie."

Met gebruikmaking van zijn wereldwijde sourcingcentra in Hongarije, India en China en met de hulp van locale medewerkers, biedt Unisys gebruikersondersteuning in ieder van de 30 landen waarin Business Objects actief is.

"Unisys weet wat het is om succesvol te zijn in een sterk concurrerende markt. Ons partnership zal Business Objects helpen zijn succes te vergroten", zegt Randy Hendricks, President, Global Outsourcing & Infrastructure Services bij Unisys. "Onze bedrijven delen wereldwijd gemeenschappelijke kenmerken en zijn beide sterk gericht op innovatie. Wij zijn ervan overtuigd dat Unisys met zijn diensten de activiteiten en medewerkers van Business Objects significante voordelen biedt bij het nastreven van onze doelen."

De outsourcingoplossingen van Unisys zorgen voor het inzicht dat nodig is om bedrijfsprocessen veiliger te maken. Deze oplossingen maken in dat kader gebruik van de Unisys 3D Visible Enterprise (3D-VE) benadering. Daarmee kan een klant de oorzaak en gevolgrelaties blootleggen tussen bedrijfsstrategie, processen en IT-eisen binnen de gehele organisatie. Dit inzicht maakt betere beslissingen mogelijk en voorkomt onvoorziene consequenties of kosten die een effectieve uitvoering van werkzaamheden in de weg staan. Daardoor kunnen klanten profiteren van veilige processen die leiden tot betere prestaties voor wat betreft klantenservice, wendbaarheid en concurrentievoordeel in een dynamische markt.

# # #

Over Business Objects
Business Objects is een toonaangevend softwarebedrijf op het gebied van business intelligence (BI). Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 42.000 klanten. 80 procent maakt deel van de Fortune 500. Meer informatie is beschikbaar op www.businessobjects.com

Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. Onze consultants maken gebruik van de Unisys-expertise in consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. Zo helpen zij klanten bij het ontwikkelen van veilige en betrouwbare bedrijfsprocessen. Onze diensten en oplossingen bieden klanten diepgaand inzicht in hun organisatie, de voorwaarde voor een continue en stabiele bedrijfsvoering. Door de toepassing van Unisys 3D Visible Enterprise zien klanten vooraf de gevolgen van hun beslissingen en worden de kansen en risico's volledig zichtbaar nog voor de investering gedaan wordt.