Verzamelberichten Maandag

's-Hertogenbosch, 14-05-2007

Verkeersongeval met letsel

Drunen Maandagmorgen, omstreeks kwart voor acht, vond op de Bosscheweg in Drunen een verkeersongeval plaats.

Daarbij is een 15 jarige fietster uit Nieuwkuijk gewond geraakt. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 33 jarige automobiliste uit Drunen reed over de Bosscheweg en wilde een voor haar rijdende personenauto inhalen. Op het moment dat zij de inhaalmanoeuvre ingezet had week de voor haar rijdende personenauto uit naar links met de bedoeling een daarvoor rijdend 45 kilometervoertuig in te halen. De 33 jarige Drunense moest daardoor verder uitwijken naar links en kwam daarbij een botsing met de fietster die komende uit tegengestelde richting over het fietspad reed.

De identiteit van de bestuurder van het 45 kilometervoertuig is onbekend gebleven. De politie van het team Heusden wil graag in contact komen met deze bestuurder. Hij/zij kan bellen via het telefoonummer 0900-8844.

Lastige klant aangehouden

Drunen Zondagavond heeft de politie op de Grotestraat in Drunen een 49 jarige Drunenaar aangehouden. De verdachte was vanwege zijn lastig gedrag uit een aldaar gevestigd horecabedrijf gezet. Eenmaal buiten gezet zou het met enkele stoelen hebben gegooid. Kort daarna kwam hij terug en dreigde met enkele stenen te gooien. De verdachte was behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank en is ingesloten.

Verdachten aangehouden na vechtpartij

s-Hertogenbosch Zondagavond ontstond er onenigheid in een horecabedrijf aan de Parade. Drie bezoekers, twee Bosschenaren van 32 en 36 jaar en een Rotterdammer van 24 zijn door de politie aangehouden. Het drietal wordt er van verdacht een ruit van de toegangsdeur te hebben ingetrapt en met stoelen en een tafel tegen de voorgevel van de zaal te hebben gegooid. Daarbij sneuvelde ook een ruit. Tijdens de schermutselingen wilde een andere bezoeker het drietal met een mes te lijf gaan. Hij werd tegengehouden door een 30 jarige Bosschenaar. De man met het mes probeerde kort daarna de 30 jarige Bosschenaar met het mes te steken. Hij kon nog niet worden aangehouden. De politie onderzoekt de zaak en heeft de drie aangehouden verdachten in verzekering gesteld.

Verdachte aangehouden na vernieling

Vught Zondagavond is in zijn woning aan de Kempenlandstraat in zijn woonplaats Vught een 55 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht bij een buurtbewoonster enkele keren tegen de deur te hebben getrapt waarbij de deur werd beschadigd. De verdachte is ingesloten.

Huiselijk geweld

Nistelrode Zondagavond heeft de politie een 15 jarige jongen uit Nistelrode aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn 46 jarige moeder te hebben mishandeld. De verdachte is in verzekering gesteld.

Verdachten van diefstal aangehouden

Cuijk Zondagavond heeft de politie twee 16 jarige jongens uit Cuijk aangehouden. Het tweetal wordt er van verdacht uit een tuin aan de Prof van de Brinkstraat een tas met onder meer vier mobiele telefoons, sleutels en andere persoonlijke bezittingen, te hebben weggenomen. De tas was door een groepje in de omgeving voetballende jongens met hun persoonlijke eigendommen in de tuin van de woning geplaatst. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld en hebben bekend de tas te hebben weggenomen.

Huiselijk geweld

Oeffelt Zondagavond werd een 27 jarige vrouw uit Boxmeer door haar 37 jarige vriend in zijn woning in Oeffelt flink mishandeld. De verdachte is in de nacht van zondag op maandag aangehouden en in verzekering gesteld.

Auto in beslag genomen

Velp De politie heeft maandagmiddag van een 52 jarige in Velp wonende Joegoslaaf een personenauto in beslag genomen. De man, die niet in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs, reed met zijn auto over de Kranenhofsscheweg. Navraag leerde dat het al de vijfde keer was dat deze man voor dit feit bekeurd werd. In overleg met het Openbaar Ministerie werd zijn auto dit keer in beslag genomen.

Laatst gewijzigd 14-05-2007 15:32 | © Politie Brabant-Noord