Ingezonden persbericht


Persbericht

SWsoft introduceert turn-key virtualisatiepakket voor instappende ondernemingen

Virtuozzo Starter Pack biedt complete virtualisatieoplossing voor 999,- euro

Herndon, USA, 14 mei 2007 - SWsoft introduceert een kant-en-klaar pakket bestaande uit software en ondersteuning voor bedrijven die met besturingssyteemvirtualisatie kennis willen maken. Het Virtuozzo Enterprise Starter Pack, met een prijs van 999,- euro, biedt nieuwe gebruikers de kans deze technologie uit te proberen voor een kleine serverconsolidatie of een pilot-implementatie. De software is binnen enkele minuten te downloaden, installeren en configureren.

Het Virtuozzo Starter Pack voor Windows of Linux is geschikt voor maximaal vier virtuele omgevingen en omvat: -een enkele of dubbele CPU-serverlicentie
-volledige toolset voor het beheer van de Starter Pack server -een jaar Silver Level ondersteuning en onderhoud

"We bieden organisaties voor het eerst een zeer laagdrempelige manier om kennis te maken met besturingssyteemvirtualisatie en Virtuozzo", aldus Serguei Beloussov, CEO van SWsoft. "Het Starter Pack biedt alle mogelijkheden en tools van de volledige Virtuozzo-oplossing tegen een aantrekkelijke prijs. Gebruikers kunnen wennen aan de technologie, er ervaring mee opdoen en zien hoe de technologie past binnen hun consolidatieprojecten."

Het Virtuozzo Enterprise Starter Pack biedt onder andere de volgende mogelijkheden:
· VZP2V - Physical-to-Virtual tool voor het eenvoudig overzetten van een dedicated fysieke server naar een Virtuozzo virtuele server door te helpen bepalen welke bronnen een server en applicatie nodig hebben. Hierdoor wordt gegarandeerd dat de virtuele server dezelfde prestaties levert als de fysieke server.
· Beheertools voor het eenvoudig en volledig beheren van de Starter Pack server, inclusief provisioning, monitoring, backup, recovery en cloning.
· Eenvoudige upgrade naar het volledige Virtuozzo-product.

Virtualisatieprestaties en - beheer
Met SWsoft Virtuozzo kan een enkel Linux of Windows besturingssysteem dynamisch worden opgedeeld in verschillende, zeer efficiënte en schaalbare virtuele omgevingen. Virtuozzo gebruikt gepatenteerde technologie die een dichtheid van honderden virtuele omgevingen op een enkele fysieke server mogelijk maakt.

In tegenstelling tot virtuele machines en hypervisors komt Virtuozzo tegemoet aan het probleem van data centers waarbij verschillende besturingssystemen ondersteuning, onderhoud en updates vereisen. De unieke architectuur en beheertools maken het tot de ideale oplossing voor het leveren, monitoren en beheren van virtuele serverbronnen.

Per direct wereldwijd beschikbaar
Het Virtuozzo Enterprise Starter Pack is nu beschikbaar.