Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op zoom (15/05)

BERGEN OP ZOOM, 14 mei 2007

Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
ROOSENDAAL: Een 32-jarige inwoner van Roosendaal is zondagavond door de politie aangehouden voor bedreiging van zijn vader in hun woning in het centrum van Roosendaal. De vader had de politie gebeld die de verdachte vervolgens heeft aangehouden. De man was op dat moment in het bezit van een mes. De vader heeft aangifte gedaan.

Man aangehouden voor huiselijk geweld
BERGEN OP ZOOM: In een woning in Gageldonk is zondagavond een 43-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden. De man had even daarvoor in het bijzijn van de politie zijn vrouw bedreigd. De politie was naar de woning gekomen omdat er problemen zouden zijn. De man is na aanhouding gehoord en heengezonden. Tegen hem zal proces-verbaal op worden gemaakt.

Man aangehouden voor inbraak op heterdaad
DINTELOORD: De nieuwe eigenaar van een horecagelegenheid aan de Sasdijk heeft zondagavond een inbreker op heterdaad betrapt. De eigenaar kwam bij zijn nieuwe pand polshoogte nemen toen hij plotseling oog in oog stond met een inbreker in het pand. De eigenaar heeft hierop de man aangehouden en de politie gebeld. Het bleek dat de verdachte, een 39-jarige inwoner van Rozenburg, al meerdere goederen had klaargezet om mee te nemen. De man is voor nader verhoor ingesloten.

Politie houdt man aan met vuurwapen
OUD GASTEL: Een 46-jarige inwoner van Rucphen is door de politie aangehouden omdat hij had gedreigd met een vuurwapen. De man had maandagochtend zijn ex-vriendin bedreigd met het vuurwapen. De politie was hierop polshoogte gaan nemen en trof de man aan in een woning aan de Beatrixstraat in Oud Gastel. De man is aangehouden en inverzekering gesteld. Zijn vuurwapen is inbeslaggenomen.

Auteur: Nicolette Bovenhorst