Ingezonden persbericht


Mambo zoekt ultieme reisavonturen
Maak gratis je zelf bedachte reis

Avontuurlijke reizigers zijn altijd op zoek naar de ultieme beleving, de mooiste plekken en het echte leven in een vreemd land. Elke reiziger heeft wel een lijstje met favoriete landen en droomt regelmatig over die ene ultieme reis die bovenaan dat lijstje staat. Voor de één is dat een backpacktrip door Azië, voor de ander een reis naar een niet-toeristisch land diep in Afrika! Mambo Outdoor Travel wil graag in contact komen met reizigers die ideeën hebben voor hét ultieme reisavontuur! De beste ideeën worden door Mambo georganiseerd als testreis en de bedenker mag deze reis gratis maken!

Trials
Mambo Outdoor Travel is altijd bezig met het bedenken van nieuwe reizen en lanceert nu het reistest-platform 'Trials', voor en door reizigers. Reizigers kunnen ideeën over ultieme reisavonturen aanleveren. Goede ideeën worden door Mambo als Trials-reis georganiseerd en als het idee aanslaat mag de bedenker de reis zelf gratis gaan maken! Op de nieuwe website van Mambo - www.mambo.nl - staat waaraan een nieuw reisavontuur moet voldoen, maar er staan ook Trials-reizen die Mambo gaat uittesten, waaronder een backpacktrip door Thailand, Laos en Vietnam en een avontuurlijke reis naar Kameroen. "In Laos en Vietnam worden naast de bekende plekken juist ook de minst bezochte gebieden aangedaan en in Kameroen hebben we een bijzonder programma samengesteld, waarbij de reiziger onder andere het dagelijks leven van een pygmeeënstam meemaakt", zegt productmanager Ronald Izendooren. De Trials reizen zijn geen standaard reizen. Ze zijn uniek in route, vervoersmiddel, activiteit, verblijf en/of bestemming. "We zoeken inspiratie voor het samenstellen van de reizen die je ooit in je leven gemaakt moet hebben en ik denk dat vele reizigers daar wel ideeën over hebben", aldus Ronald Izendooren.

Over Mambo
Mambo Outdoor Travel organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen voor jonge reizigers. De meeste reizigers die met Mambo op reis gaan zijn tussen de 20 en 35 jaar. Mambo biedt o.a. verre reizen, rondreizen in Europa, outdoorspecials, wandel- & bergsportreizen en watersportreizen aan. Mambo is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Meer weten over Mambo & Trials? www.mambo.nl

Noot voor de redactie,