Ingezonden persbericht


ViewSonic nieuwe binnenkomer in Fortune top 1000

Fabrikant van innovatieve beeldtechnologie behoort tot de top van Amerikaanse bedrijven volgens leidend zakelijk tijdschrift

Walnut (Californië, VS), 14 mei 2007 - ViewSonic, vooraanstaand fabrikant van innovatieve beeldtechnologie, is nieuw binnengekomen in de Fortune 1000 ranglijst van de grootste Amerikaanse ondernemingen. ViewSonic staat op de 990e plaats in de ranglijst, als vijfde onderneming op het gebied van computerrandapparatuur na EMC, Lexmark, Western Digital, Network Appliance en Imation.

"Dat ViewSonic een nieuwe binnenkomer is tussen de bijzondere bedrijven in de Fortune 1000-lijst, bevestigt dat de koers die we al twintig jaar volgen, de juiste is", zegt Jeff Volpe, vice-president marketing ViewSonic Amerika.

Fortune 1000 is de ranglijst met de duizend grootste Amerikaanse ondernemingen, gemeten naar bruto omzet. Opgenomen in de lijst zijn Amerikaanse beursgenoteerde ondernemingen en ondernemingen die hun financiële verklaringen deponeren.

De Fortune 1000 ranglijst en bijbehorende artikelen is te vinden op www.fortune.com.

Over ViewSonic
ViewSonic®, vooraanstaand fabrikant van innovatieve beeldtechnologie, voert een breed assortiment LCD computer- en televisieschermen inclusief display-oplossingen voor de zakelijke en consumentenmarkt. Wereldwijd heeft ViewSonic al meer dan tweeduizend consumentenonderscheidingen in de wacht gesleept. ViewSonic. See the Difference®.

ViewSonic is opgericht in 1987 en gevestigd in Walnut, Californië (VS) en dient financiële verklaringen in die voldoen aan de Securities Exchange Act van 1934.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
ViewSonic Press Relations Europe
Marie Pinon
E-mail: marie.pinon@viewsoniceurope.com Tel: 00 33 (1) 41 47 49 05

PublieksWerk B.V.
Bas Pootjes
E-mail: viewsonic@publiekswerk.nl Tel: (020) 486 21 39

Verklaringen met betrekking tot de toekomst
Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst. ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht voordoen. Investeerders/beleggers wordt aangeraden om ViewSonic's jaar- en kwartaalverslagen zoals die zijn ingediend bij de SEC, met name ook het gedeelte getiteld 'Risk Factors'.