Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Hilversummer verdacht van aanranding en mishandelingen

Hilversum, 14-05-2007 o Op vrijdag 11 mei 2007 is een 25-jarige Hilversummer aangehouden op verdening van het aanranden van een 70-jarige vrouw. Tevens wordt de man ervan verdacht meerdere mishandelingen te hebben gepleegd.

Rond 17.00 uur werd een 73-jarige vrouw uit Hilversum op het station zonder aanleiding door een man op haar rug geslagen. De vrouw deed hiervan aangifte op het politiebureau. Op basis van het signalement kon korte tijd later de verdachte, een 25-jarige Hilversummer, in zijn woning worden aangehouden. Uit onderzoek is gebleken dat de man voor meerdere soortgelijke mishandelingen in en rond het centrum van Hilversum als verdachte in aanmerking komt.
Tijdens een verhoor bekende de verdachte de aanranding die op 29 april plaatsvond op de Bussumerheide. Een 70-jarige vrouw werd aan het begin van de avond tijdens het uitlaten van de hond aangerand.

De Hilversummer is maandag 14 mei overgedragen aan Justitie. Of de verdachte bij meerdere incidenten is betrokken, wordt onderzocht.