GTI NV

Verkoelende nachtrust voor gezinnen in het Ronald McDonald Huis

Oisterwijk/Zaltbommel, 14 mei 2007

GTI Zuid schenkt airco's voor de slaapverdieping

Na een aantal warme, slapeloze nachten stuurde een moeder haar wens naar GTI voor de sponsoring van airco's In het Ronald McDonald Huis. De grote glazen wanden op de slaapkamers zorgen voor een rustgevend weids uitzicht, maar bij zonnige dagen ook voor veel warmte in de slaapkamers. "De meeste ouders die hier logeren zijn erg geëmotioneerd en hebben hun nachtrust hard nodig om hun kind overdag bij te kunnen staan. We zijn daarom ook erg blij het aanbod van GTI", aldus Franca Adriaans van het Ronald McDonald Huis in Tilburg. Deze week worden op de bovenste verdieping de aangeboden airco's geïnstalleerd.

Het Ronald McDonald Kinderfonds steunt gezinnen met een kind dat professionele zorg nodig heeft. Dit doet het Kinderfonds door het ontwikkelen van Ronald McDonald Huizen en projecten voor gezinnen met een kind dat ziek is, een handicap heeft of een psychische stoornis. Op dit moment zijn er 16 Ronald McDonald Huizen, waarvan 3 in ontwikkeling. In het Ronald McDonald Huis in Tilburg logeren ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen die in het St. Elisabeth Ziekenhuis of het Revalidatie Leypark behandeld worden. Met andere projecten zorgt het Kinderfonds ervoor dat zieke of gehandicapte kinderen kunnen sporten en spelen, of met hun ouders op vakantie kunnen gaan. Het welzijn van het kind staat altijd centraal

Met de ondernemingen Axima, Elyo, ENDEL, INEO, Tractebel Engineering en Fabricom GTI maakt GTI deel uit van SUEZ Energy Services.

SUEZ Energy Services, de Europese leider op het gebied van installaties en technische dienstverlening, ontwikkelt voor opdrachtgevers in de industrie, utiliteit en infratechniek waardevolle oplossingen met betrekking tot ontwerp, realisatie en onderhoud van technische installaties, evenals oplossingen voor energiebeheer en langdurig multidisciplinair beheer.

SUEZ Energy Services telt 66 000 medewerkers en realiseerde in 2006 een omzet van 10,7 miljard euro. SUEZ Energy Services is een van de vier bedrijfsonderdelen van de beursgenoteerde, internationale industriële groep SUEZ.