Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 10 mei 2007

AKOESTISCHE KLANKEN VAN PETE MURRAY IN WEG MET BNN

De Australische zanger Pete Murray is maandag 14 mei te gast in het reisprogramma Weg met BNN van 20.00 uur tot 21.00 uur op Radio 1. Tijdens de uitzending gaat hij enkele nummers van zijn nieuwe album 'See the Sun' akoestisch spelen. Weg met BNN wordt gepresenteerd door Sander de Heer.

In Australië is Pete Murray mateloos populair. Zijn albums 'Feeler' en 'See the Sun' behaalden de eerste plaats in de Australische hitlijsten. Maar ook buiten Australië geniet Pete Murray steeds meer bekendheid. Met zijn hit 'So beautiful' vestigde hij zijn naam in Nederland. Zijn nieuwe single 'Opportunity' van het album 'See the Sun' zal voor backpackers die Down Under geweest zijn, bekend in de oren klinken. Het album verscheen daar in 2005 al op de markt.

In Weg met BNN vertelt Pete Murray over zijn reiservaringen, geeft hij tips over zijn moederland Australië en speelt hij enkele nummers van zijn laatste album.

Weg met BNN wordt gepresenteerd door Sander de Heer en is iedere maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur te horen op Radio 1.



Ingezonden persbericht