Gemeente Maastricht

Woonwagenverplaatsing Vinkenslag naar de Veldwezeltstraat 14 mei 2007

10/5/2007

Op maandagavond 14 mei 2007 vindt een woonwagentransport plaats van de Vinkenslag naar de Veldwezeltstraat (Hazendans). Het transport begint omstreeks 20.00 uur en loopt vanaf de Vinkenslag, Köbbesweg, Limburglaan, Oprit Kennedybrug (zuidelijke rijbaan), Prins Bisschopsingel (zuidelijke rijbaan; vanaf de kruising bij het Politiebureau wisselt het transport naar de noordelijke rijbaan), Tongerseplein, Tongerseweg, Javastraat, Gewantmakersdreef, Keurmeestersdreef, Hazendansweg, grasveld Hazendanslaan, Veldwezeltstraat.

Het transport eindigt omstreeks 23.00 uur. Tussen 21.00 uur en 22.00 uur, wanneer het transport de Kennedybrug en de Prins Bisschopsingel passeert, zal het verkeer enige hinder kunnen ondervinden. Gedurende die tijd wordt de zuidelijke rijbaan van de Kennedybrug afgesloten (vanaf het Politiebureau tot aan het Provinciehuis). Op de kruising Prins Bisschopsingel Sint Hubertuslaan (bij het politiebureau), wisselt het transport naar de noordelijke rijbaan (zijde Tapijnkazerne) richting Tongerseplein.

Om het transport mogelijk te maken worden, daar waar mogelijk, tijdelijk aanpassingen aan de wegen cq. het straatmeubilair verricht. Na afloop van het transport worden de aanpassingen weer in de originele staat teruggebracht. Tijdens het transport kan het verkeer langs de hele route enige hinder ondervinden. Er worden omleidingsroutes ingesteld om de verkeershinder zo veel mogelijk te beperken.