Gemeente Weert

11 mei 2007

GEMEENTE ORGANISEERT INFORMATIEBIJEENKOMST HANDELSMISSIE NAAR YANGZHOU (CHINA)

De Belgische buurgemeente van Weert, Bree, gaat binnenkort voor de tweede keer op handelsmissie naar Yangzhou in China. Stad Bree heeft de ondernemers en bestuurders van de bevriende steden Weert en Geldern (Duitsland) uitgenodigd aan te sluiten bij deze reis. Als Euregionaal gebied binnen de driehoek Eindhoven/Aken/Leuven kan men zich immers veel beter profileren dan als individuele steden. Voor ondernemers die eventueel mee willen met de handelsmissie wordt op maandag 14 mei a.s. een informatiebijeenkomst gehouden.

Het meeliften op de bestaande contacten van Bree en het opbouwen van een eigen netwerk binnen het zich sterk ontwikkelende China zal zeker bijdragen aan een versterking van de economie in de grensregio. Daarnaast zullen de Euregionale contacten die men onderling opdoet op de reis van grote waarde zijn.

Tijdens de informatiebijeenkomst die de gemeente Weert organiseert informeert een delegatie vanuit Bree alle belangstellenden over de doelstelling en de opzet van de handelsmissie. Ook gaan zij in op de unieke formule van maatwerk tijdens deze handelsmissie. Iedere ondernemer kan dan zelf beslissen of het zinvol is aan deze reis deel te nemen. Ondernemers die zich aangesproken voelen zijn van harte uitgenodigd voor deze verhelderende informatiebijeenkomst. Wethouder Anton Kirkels (economische zaken) is gastheer van deze bijeenkomst. De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 14 mei van 17.00 tot uiterlijk 19.00 uur in de raadzaal van het stadhuis aan de Beekstraat 54. Aanmelding wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. Dat kan bij het bedrijfscontactpunt van de gemeente Weert, mw. Carine Bongers, tel. (0495) 575 277, fax (0495) 541 554, e-mail: c.bongers@weert.nl of gemeente@weert.nl. Bij haar kan men ook voor meer informatie terecht.

Marijke Creemers,
Infocentrum gemeente Weert
Postadres: Postbus 950, 6000 AZ Weert
Bezoekadres: Beekstraat 54 Weert
Telefoon: (0495) 575 300
Fax: (0495) 542 906
E-mail: m.creemers@weert.nl
Algemeen e-mailadres: gemeente@weert.nl
Website: http://www.weert.nl

2007.109 FS


---- --