Amyyon en Interform feliciteren eerste klant


GRONINGEN, 20070514 -- Stichting Zorgkompas, locatie Dillenburg is de eerste klant die haar papier afneemt bij Amyyon/Interform. De medewerkers van Amyyon en Interform zijn afgelopen week dan ook afgereisd naar Leiderdorp om de hoofd keuken van Dillenburg, Wim van Riel persoonlijk te feliciteren.

Amyyon en Interform hebben dit jaar een samenwerkings overeenkomst afgesloten voor het leveren van papier aan Amyyon Food klanten. Gegevens uit het Foodmanagementsysteem van Amyyon die nodig zijn om de processen in de keukens van zorginstellingen uit te voeren, worden geprint op specialistisch papier zoals menulijsten en etiketten. Amyyon is daarmee steeds meer een full service leverancier voor haar klanten. Het succes staat inmiddels vast; veel klanten hebben hun papier besteld via Amyyon/Interform.
Stichting Zorgkompas, locatie Dillenburg is echter de eerste die papier besteld heeft. Amyyon en Interform reisden af naar Leiderdorp om te vragen naar de reden van de keuze om het papier te bestellen via Amyyon/Interform. Wim van Riel, hoofd voeding van locatie Dillenburg: "Ten eerste is de prijs een belangrijke reden geweest. Amyyon/Interform levert kwalitatief papier tegen een lage prijs. Maar ook het hebben van één adres en contactpersoon is van doorslaggevend belang geweest. Amyyon is een leverancier waar je met vragen over je Foodmanagementsysteem terecht kan én het papier kan bestellen dat je nodig hebt om met het programma te werken. Inmiddels werken we naar volle tevredenheid met het drukwerk van Amyyon/Interform."

Amyyon (www.amyyon.nl) helpt organisaties klantgerichter, efficiënter en/of winstgevender te werken door op een effectieve manier software te implementeren door de visie Succesvol implementeren = gedrag + systeem te hanteren. Effectief software implementeren betekent in onze visie niet alleen het implementeren van een softwarepakket, maar vraagt juist veel aandacht voor werknemers en hun werkprocessen. Amyyon levert en implementeert applicaties en diensten op het gebied van CRM en Foodmanagement.

Interform (www.interform.nl) is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een unieke aanbieder op het gebied van druk- en printwerk. Zo levert Interform handels- en commercieel drukwerk aan kleine tot grote organisaties, instellingen en overheden. Van briefpapier tot visitekaartje, van envelop tot acceptgiro, van brochure tot compleet verzorgde mailings. Niet alleen verzorgt zij de productie, ook voorraadbeheer, opslag en distributie, online bestellen en het opmaken van drukwerk behoren tot haar mogelijkheden. Gemak, service, een hoogwaardige kwaliteit en besparingen realiseren zijn enkele belangrijke onderdelen van het totaalpakket van Interform.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Amyyon, Rozenburglaan 3, 9727 DL Groningen. Marianne Postma, m.postma@amyyon.nl, 050 311 56 86.





Ingezonden persbericht