Krachtige aanwinst in personeel voor Relius Hoeka


DEURNE, 20070514 -- Relius Hoeka uit Deurne heeft Talo Doornbos per 1 mei 2007 benoemd tot nieuwe Rayon Manager van Noord-Nederland. Peter Verschuur is per 1 april aangesteld als Technisch Adviseur voor Noord-Nederland terwijl Joost Bartels per 1 mei is gestart als Key Account Manager. De drie benoemingen vormen een goede versterking voor het commerciële team van Relius Hoeka.

Talo Doornbos vervangt de enthousiaste Rayon Manager Johann Lücken, die per 1 april 2008 gebruik gaat maken van de prépensioenregeling. Doornbos is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Hoeka-accounts in Noord-Nederland. Daarnaast is met ingang van 1 april Peter Verschuur aangesteld als Technisch Adviseur. Hij ondersteunt Wiel Hustin. Verschuur is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor klachtenafhandeling en technisch advies voor alle Hoeka-accounts in Noord-Nederland. Daarnaast is Joost Bartels per 1 mei officieel benoemd tot key-account manager van Relius. Hij zal op den duur Bart Blaauwendraad vervangen, die na een mooie carrière kan gaan genieten van zijn welverdiende prépensioenregeling.

Ervaring
Voor zijn indiensttreding bij Hoeka werkte Doornbos als Technisch Adviseur bij een leverancier in oplegmaterialen en waterkerende producten. Bij dit bedrijf verzorgde hij klachtenafhandeling en technisch advies. Verschuur werkte hiervoor bij Hoeka als secretaris examens en als technisch docent bij vakcentrum Savantis. Hij heeft zich beziggehouden met vaktechnische cursussen. Joost Bartels heeft als rayonmanager Zuid al enige bekendheid in de stukadoorswereld verworven. In zijn nieuwe functie zal hij zich vooral bezighouden met grotere accounts en de verschillende landelijke organisaties.

Hoeka
Hoeka is producent van kwaliteitsproducten op het gebied van wand- en plafondafwerking. Hoeka voldoet aan alle voorwaarden voor een samenwerking waarin kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid de belangrijkste begrippen zijn. Oliver Birk, Director of Sales Benelux, zegt: "Wij wensen vanaf deze plaats Talo en Peter alle succes toe met de activiteiten in de regio Noord-Nederland en natuurlijk Joost veel succes in zijn nieuwe functie."





Relius Hoeka