Gemeente Coevorden

Commissievergaderingen 14 en 15 mei a.s.

In de komende week worden twee commissievergaderingen gehouden:

Commissie Wonen en Leefomgeving

Op maandag 14 mei aanstaande vergadert de commissie Wonen en Leefomgeving. De vergadering wordt gehouden in het Kasteel in Coevorden en begint om 19.30 uur.

Ga naar de agenda + toelichting

Commissie Samenleving en Bestuur

Op dinsdag 15 mei aanstaande vergadert de commissie Samenleving en Bestuur. De vergadering wordt gehouden in het Kasteel in Coevorden en begint om 19.30 uur.

Ga naar de agenda +toelichting

Spreekrecht

Aanwezige burgers kunnen het woord voeren over onderwerpen, die het beleidsterrein van de commissie betreffen. Degenen die van het spreekrecht gebruik willen maken, melden dit voor aanvang van de vergadering aan de commissiegriffier. Het woord kan niet gevoerd worden over een besluit waartegen bezwaar en beroep openstaat, of open heeft gestaan, benoemingen, e.d. van personen en ook niet over een gedraging waarover een klacht o.g.v. de Algemene wet bestuursrecht kan of kon worden ingediend .

De agenda's en een toelichting hierop liggen ter inzage in de servicepunten van de gemeente op de drie locaties. De stukken liggen eveneens ter inzage in de openbare bibliotheken in Aalden, Coevorden, Dalen, Oosterhesselen, Schoonoord en Sleen.