Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Seminars & expositie ICT Zorg 2007: de nieuwe wereld van de zorg

Hoe vervullen ICT-toepassingen een belangrijke rol bij het versterken van het ondernemerschap, in het primaire proces (het zorgproces zelf), het secundaire proces (de administratieve processen) en bij de communicatie binnen en tussen zorginstellingen?

Op 15 mei 2007 krijgt u antwoord op deze vraag tijdens ICT-ZORG.

Het seminars & expositie wordt voor de 8e keer georganiseerd door CKC en wederom verwachten wij tussen de 400 en 500 bezoekers.

Het evenement heeft als doelstelling: de bezoekers te informeren over relevante ontwikkelingen in hun vakgebied en ze een helder beeld te geven van het actuele aanbod van beschikbare oplossingen op het gebied van gezondheids- en welzijnszorg. Vraag en aanbod worden bij elkaar gebracht middels een expositie te koppelen aan diverse themasessies en workshops. Voor bezoekers werkzaam in een zorginstelling is de toegang gratis.

De dag begint met Richard Lamb. Hij gaat in op mondiale trends op het gebied van ICT en de impact hiervan op de zorgsector. Tijdens de praktijksessies komen diverse thema's aan bod. Zorgservice Twente laat zien dat ondernemerschap in de zorg werkt. Bezoekers zullen zien hoe een drietal ziekenhuizen hun eigen Shared Service Center hebben gerealiseerd. Verder wordt er nog een aantal innovatieve services als Hotline to Home, Gedeelde Zorg en Interactieve Thuis TV gepresenteerd. Prof. dr. Johan Pools neemt u aan het einde van de dag mee naar "de Toekomst van de Zorg".

ICT Zorg 2007 vindt plaats op dinsdag 15 mei 2007 in Congrescentrum De Reehorst Bennekomseweg 24, 6717 LM EDE (www.reehorst.nl)

Voor meer informatie en aanmelden bezoekt u de site: www.ictzorg.nl.

Tot ziens op dinsdag 15 mei 2007!

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van ICT Zorg 2007 op zou willen nemen in uw publicatie.

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.ictzorg.nl of u kunt contact met mij opnemen op nummer 040-212 94 99. Indien u op andere wijze aandacht wilt besteden aan de onderwerpen van het congres, bijvoorbeeld door interviews met één of meerdere sprekers, verneem ik dat graag van u. Natuurlijk is een journalist van uw blad van harte welkom op deze dag. Ik verzoek u mij dit wel van tevoren te laten weten zodat wij (uiteraard kosteloos) een plaats kunnen reserveren.

Met vriendelijke groet,

Sonja van der Meer
Projectcoördinator

CKC - Centrum voor Kennis Communicatie
Postbus 984
5600 AZ Eindhoven
t: 040-212 94 99 (direct: 040-214 62 16)
f: 040-212 94 07
w: www.ckc-seminars.nl
_____________________________________________

ICT Zorg 2007
"de nieuwe wereld van de Zorg"
Seminar en Expositie
15 mei 2007
09:30 - 16:30
De Reehorst, Ede
www.ictzorg.nl