Gemeente Heemskerk


dinsdag, 03 april 2007

Uitnodiging buurtcontractavond Hart van Heemskerk

HEEMSKERK - Op dinsdag 15 mei presenteren het college, het projectteam Hart van Heemskerk en de partners ReinUnie, WOONopMAAT, politie en Welschap het tweede buurtcontract voor de buurt in De Cirkel. Het eerste contract is voor bijna 100 % uitgevoerd.

Een impressie van een buurtcontractavond

Een impressie van een buurtcontractavond

Meer dan 580 bewoners van Hart van Heemskerk hebben een enquêteformulier teruggestuurd, die door de stichting Welschap zijn verwerkt. Uit de resultaten én uit de drie buurtgesprekken die in de buurtbus met buurtbewoners zijn gevoerd worden contractpunten geformuleerd.

Verleden week zijn door De Meergroep de uitnodigingen voor deze buurtcontractavond in Hart van Heemskerk verspreid. Er zijn geluiden bij de gemeente binnengekomen waaruit blijkt dat op sommige plekken bewoners géén uitnodiging in de brievenbus hebben gekregen. Als dit het geval is kunnen geïnteresseerde buurtbewoners die graag bij de bijeenkomst op 15 mei aanwezig willen zijn contact opnemen met mevrouw Ter Horst van de afdeling Buurtzaken, telefoon 256801 of emailadres horst@remove-this.heemskerk.nl Zij stuurt dan alsnog de uitnodiging, mét de mogelijkheid om ook een "Idee voor de Buurt" in te leveren.

---