Ingezonden persbericht


Dé romantische musical bij uitstek!

My Fair Lady komt naar Theater Heerlen!

Vanaf dinsdag 15 mei is de bekende musical My Fair Lady van Joop van den Ende Theaterproducties in het gerevitaliseerde Theater Heerlen te zien! Succes gegarandeerd! Met deze prachtige klassieker met hits als 'Als 't effe kan' en 'Sou dat nou niet salig zijn', opent Parkstad Limburg Theaters haar Musicaltheater op dinsdag 15 mei. Thom Hoffman speelt de rol van professor Higgins. De bekende acteur en fotograaf, die eerder te zien was in films als De Vierde Man en De Avonden, maakt daarmee zijn musicaldebuut in deze musical van Joop van den Ende Theaterproducties. My Fair Lady is te zien van dinsdag 15 mei t/m zondag 20 mei 2007 in Theater Heerlen.

My Fair Lady
My Fair Lady vertelt het romantische verhaal van het eenvoudige meisje Eliza Doolittle die door professor Higgins tot een echte dame wordt opgeleid. Higgins heeft een weddenschap afgesloten met een vriend dat hij Eliza van haar dialect kan afhelpen en haar beschaafde manieren kan bijbrengen. Hij neemt haar op in zijn huis om haar les te geven. Intussen ontstaat er tussen de elitaire professor en het vrolijke bloemenmeisje langzaam een intense relatie. My Fair Lady is gebaseerd op het toneelstuk Pygmalion van George Bernard Shaw. De musical ging in 1956 in première op Broadway, er werden bijna 3000 voorstellingen gespeeld, My Fair Lady won vijf Tony Awards waaronder die voor Beste Musical en Beste Muziek. De regie van de Nederlandse versie is in handen van Matthew Ryan (Miss Saigon).

Céline Purcell (Mamma Mia!, The Sound Of Music en Elisabeth) speelt de rol van Eliza Doolittle, het eenvoudige bloemenmeisje dat plat praat. Hugo Haenen (42nd street, Titanic The Musical en The Sound Of Music) zal de rol van Kolonel Pickering op zich nemen en Bob Fosko (De Jantjes, A Tribute To The Blues Brothers) speelt Alfred P. Doolittle, de vader van Eliza Doolittle.

Praktische informatie:
My Fair Lady: dinsdag 15 mei t/m zaterdag 19 mei, aanvang 20.00 uur. Zondag 20 mei,aanvang 14.00 uur. Prijzen (m.u.v. openingsavond op 15 mei) : E 49,50, E 46,00, E 40,00. Kassa & Informatie: 045 571 66 07.Bezoekadres: Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS Heerlen. Reserveren via website: www.parkstadlimburgtheaters.nl


---

Einde Persbericht Parkstad Limburg Theaters.

Méér persinfo (