Gemeente Venlo



Parkpocket weer verkrijgbaar

persbericht 14 mei 2007

De Parkpocket is er weer. Vanaf 15 mei is de Parkpocket gratis verkrijgbaar in de Stadswinkels in Venlo, Blerick en Tegelen. Dit is een handig en compact boekje met informatie over alle stadsparken die de gemeente Venlo rijk is.

Dit jaar doet de gemeente Venlo voor de derde keer mee aan de Dag van het park. Op zondag 27 mei kan iedereen tussen 14.00 en 17.00 uur komen genieten van cultuur, muziek en theater in het Wilhelminapark in Venlo, in het Maasoeverpark in Blerick of in de Jochumhof in Steyl. Tijdens deze dag is de Parkpocket ook in deze parken verkrijgbaar.

De Dag van het park
De Dag van het Park is van oorsprong een dag om aandacht te vragen voor het binnenstedelijk groen. Op de Dag van het Park zijn zo veel mogelijk parken in Nederland levendige plekken waar zowel culturele, culinaire als sportieve activiteiten plaatsvinden.

Het is een initiatief van de ANWB, die in samenwerking met een groot aantal gemeenten de Dag van het park organiseert. Dit jaar is er voor het eerst een thema aan de dag gegeven, namelijk 'Lekker eten en drinken in het park'.