Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Gratis meedoen met Zomer-Rappid-Schaaktoernooi

De Schaakvereniging Lombardijen houdt van 29 mei t/m 3 juli op zes dinsdagavonden een Zomer-Rappid-Schaaktoernooi.

De club nodigt iedereen die kan schaken, maar vooral de thuis-schakers uit, om gratis aan dit toernooi deel te komen nemen. Aanmelden kan tot 29 mei.

Er zal gespeeld worden in één grote groep, die wordt onderverdeeld in twee groepen naar speelsterkte. Er zullen twee bekers beschikbaar worden gesteld. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een leuke herinnering. Er worden drie partijen per avond gespeeld. Het Zomer-Rappid-Schaaktoernooi omvat in totaal dus 18 wedstrijden, die alle een bedenktijd van 20 minuten per persoon per partij hebben. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de laatste speeldag (3 juli) aan het eind van het toernooi.

Dit is dé kans om eens sfeer te komen proeven op Schaakvereniging Lombardijen, en eens aan een echt schaaktoernooi mee te doen in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Meld u daarom vóór 29 mei aan voor het toernooi.

Schaakvereniging Lombardijen bestaat al meer dan 40 jaar en speelt al net zo lang in het Locaal Cultureel Centrum Lombardijen (voorheen Wijkgebouw Lombardijen) aan de Menanderstraat 89. De clubavond is dinsdagavond; er wordt dan van 19.00 tot 20.00 uur schaakles gegeven voor de jeugd en andere geïnteresseerden. Vanaf 20.00 tot 23.30 uur is het de beurt aan de senioren om hun kunsten te vertonen.

Schaakvereniging Lombardijen is altijd op zoek naar nieuwe leden. Je hoeft echt geen grootmeester te zijn om de schaakclub te bezoeken. Het gaat bij de club in de eerste plaats om de gezelligheid. Alle reden dus om mee te doen aan het Zomer-Rappid-Schaaktoernooi.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Louis Visser, 010 483 39 41. Of via de website: www.schaakvereniging-lombardijen.nl