Logo International benoemt nieuwe directieleden

15.05.2007 / 11:25 / Rubriek: Economie / Organisatie: Huijskens & istha

Huijskens & istha

Persbericht

Nieuwe directieleden in top Europese modeketen:
Wouter Kolk benoemd tot Chief Executive Officer van WE Europe BV, Rogier Wijnhoven nieuwe Chief Financial Officer

Breda, dinsdag 15 mei 2007 - WE Europe, onderdeel van de Europese modegroep Logo International, heeft een nieuwe CEO en CFO benoemd. WE is een bekende modeketen met 227 winkels in zes Europese landen.

Wouter Kolk (41) is per 1 juni aanstaande benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van WE Europe B.V.
De afgelopen 16 jaar heeft Wouter Kolk voor het concern Ahold gewerkt. Na zijn studie Small Business Management aan de Haarlem Business School heeft Wouter diverse (management) functies gehad bij Albert Heijn. De afgelopen tweeënhalf jaar is hij CEO voor Gall & Gall en Etos geweest, met respectievelijk 510 en 460 winkels in Europa.

Eerder deze maand is Rogier Wijnhoven (38) benoemd als Chief Financial Officer (CFO) in het directieteam van WE Europe B.V. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor Finance, Control, Trading en Logistiek.
Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit Tilburg is Rogier Wijnhoven gestart binnen de accountancy. De afgelopen 8 jaar is hij werkzaam geweest in de retail: eerst in verschillende financiële (management) functies binnen Vroom & Dreesmann Warenhuizen en de laatste drie jaar als CFO bij Prénatal Moeder en Kind BV.

Wouter Kolk: 'De modebranche is een erg interessante, maar zeker ook zeer competitieve business. Er zijn veel spelers, die alle aan marktaandeel willen winnen. WE is een succesvolle moderetailer, die in eigen beheer eigentijdse collecties voor Men, Women en Boys ontwerpt en ontwikkelt. Voor Rogier Wijnhoven, het huidige management en mijzelf is het een mooie uitdaging WE - het merk en de organisatie - verder op de kaart te zetten en zowel nationaal als internationaal nog succesvoller te maken dan het al is.'