Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

IJsselmondemagazine

Magazine nummer 3 is verschenen

Gezellig naar de geitjes op de kinderboerderij, maar ook de aanpak van het armoedebeleid. Een bijzondere wijk waaraan niks bijzonder is. Een nachtwacht geschilderd door jonge vrouwen. Een leeslogboek om het plezier van kinderen in lezen te stimuleren. Oplossingen voor verkeersknelpunten. De dagelijkse routine en service van de wijkbus. En het avontuurlijke bestaan van jonge scouts.

Zie hier in een notendop de gevarieerde inhoud van dit 3e IJsselmonde Magazine van 2007 dat we u aanbieden. Net zo gevarieerd is de IJsselmondse samenleving. Er gebeuren veel positieve dingen in de wijken. De verhalen over de Beveraard en over Lombardijen in dit blad zijn daar goede voorbeelden van. Maar het IJsselmondse bestuur is niet alleen bezig met leuke dingen voor de mensen. Er moeten ook daadwerkelijke problemen worden opgelost.

De IJsselmondse bestuurders gaan daarom veel en vaak de wijken in. Om te praten met de morgensterren van Lombardijen. Om te horen hoe de gebruikers van de wijkbus de service ervaren. Om rond te wandelen in een bijzondere, maar gewone Beverwaard. Of om te zien hoe de verkeersmaatregelen in de praktijk uitpakken. Op straat zien zij hoe hun beleid uitpakt in de realiteit van alledag.

Heeft u IJsselmonde Magazine nummer 3 niet ontvangen? Bel 010 479.82.00., of mail deelgemeente@ijsselmonde.rotterdam.nl ons even, dan sturen we u alsnog een exemplaar.
U kunt ook een gratis exemplaar afhalen aan onze balie aan de Groene tuin 317.