Formulierenstroom interactief dankzij Workflow

15.05.2007 / 11:53 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Formdesk

Formdesk

Formdesk zet nieuwe dienst in de markt
Formulierenstroom interactief dankzij Workflow

Den Haag, 15 mei 2007 - Het bedrijfsleven heeft grote behoefte aan het automatiseren van zijn formulierenstromen, vooral als het gaat om declaraties, interne bestellingen en aanvragen. Formdesk uit Den Haag is specialist op het gebied van digitale formulieren en heeft per 1 mei de module Workflow aan het onlinedienstenpakket toegevoegd.

'De ontvangst van een ingevuld formulier staat aan het begin van een bedrijfsproces', zegt partner Maarten Rader van Formdesk. 'Circa 2000 organisaties met Formdesk formulieren, van eenvoudige antwoordformulieren tot complexe online helpdesks. Hierdoor wordt rompslomp van het papierwerk sterk teruggebracht en flinke tijd- en kostenbesparingen gerealiseerd. Dankzij de nieuwe module Workflow behoort ook het digitaal accorderen en aanvullen van ingevulde formulieren tot de mogelijkheden.'

Met Workflow kunnen bedrijven eenvoudig zelf bepalen wie in welke situatie een e-mailbericht krijgt van het ingevulde formulier. Vanuit dit bericht kan het formulier worden opgevraagd en desgewenst worden geaccordeerd of aangevuld waarna er weer berichten verstuurd kunnen worden. Het formulier wordt hierdoor bijzonder interactief.

Formdesk Workflow is vooral een wens van zakelijke klanten die het willen gebruiken voor interne HR-formulieren. Maar de nieuwe onlinedienst leent zich ook bijzonder goed voor andere interne en externe communicatie, zoals een klachtenprocedure of het reguleren van informatieverzoeken. De aanvrager blijft op de hoogte van het proces waardoor deze zich beter geholpen voelt.

De dienst kan gratis worden uitgeprobeerd. Meer informatie: www.formdesk.nl

Over Formdesk
Formdesk is een webdienst waarmee online invulformulieren kunnen worden ontworpen. Zowel kleine verenigingen als grote multinationals maken dankbaar gebruik van de onlinediensten. De ingevulde gegevens op het onlineformulier worden in een handige database verwerkt, die bijvoorbeeld als spreadsheet kan worden gedownload. De formulieren krijgen direct een eigen internetadres en kunnen eenvoudig in de eigen website van een bedrijf of instelling worden opgenomen. De dienst is ideaal voor onder meer enquêtes, declaraties, bestellingen en inschrijvingen. Formdesk bestaat sinds 2001 en heeft tweeduizend abonnees in binnen- en buitenland. Formdesk is een dienst van Innovero Software Solutions B.V.


Noot voor de redactie (