15.05.2007 / 12:16 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Top gear magazine

Top gear magazine

http://www.topgearmagazine.nl/

PERSBERICHT

Top Gear geeft gratis Spyker

Hilversum, 15 mei 2007: Top Gear Magazine lanceert deze maand een speciale actie voor nieuwe abonnees: bij elk jaarabonnement krijgt de lezer een gratis aandeel Spyker.

Een unieke actie die nog niet eerder in het medialandschap plaatsvond, bedoeld om de lezers van Top Gear te betrekken bij Spyker. Uitgevers Van der Spek: 'Gezien de recente verhalen over Spyker kan het bedrijf wel wat steun in de rug gebruiken. Toen het idee recent ontstond stond het aandeel nog op 20 euro, de slotkoers van maandag jl. was 13,10 euro. We moeten trots zijn dat we een eigen sportwagenmerk in Nederland hebben en niet direct iemand neersabelen met iets te veel haar in zijn nek of een vlotte babbel.'

De verwachting is niet dat nieuwe abonnees direct bijdragen aan een koersexplosie van het aandeel, maar een abonnee wordt wél mede-eigenaar van Spyker. 'Het leek ons ook wel een aardig vaderdagcadeau, anders wordt het weer iets dat ongebruikt de kast in gaat', aldus de uitgevers.

Top Gear Magazine, direct afgeleid van het zeer populaire tv-programma, is een auto- en lifestylemagazine dat wordt verspreid in Nederland en België met een gemiddelde oplage van ca. 50.000 exemplaren.

Het juni-nummer van Top Gear Magazine ligt vanaf morgen in de winkel.