Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 20

15 mei 2007

College 2007 - 2010

Openbare activiteiten van het college van B&W van 14 t/m 20 mei 2007

14-05: Wethouder Mijnans helpt drijfvuil ruimen 16-05: Wethouder Lewis opent jaarlijks schoolkorfbaltoernooi 16-05: Burgemeester en wethouder Lewis op foto met winnende scouts

Wethouder Mourik opent wandelroutes Biert- en Puttenpad Wethouder Christel Mourik opent zondag 13 mei om 13.45 uur het Biert- en Puttenpad bij restaurant Zus & Zo aan de Malledijk 1a. De wandelroutes Biert en Putten zijn gerealiseerd in het kader van het project `Wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg', een project uit het Actieplan Toerisme & Recreatie Voorne-Putten-Rozenburg.

Wethouder Mijnans helpt drijfvuil ruimen
Wethouder Jan Willem Mijnans helpt maandag 14 mei vanaf 09.30 uur mee De Boezem te ontdoen van drijfvuil. Hij begint hiermee bij de aanlegsteiger van de Fluisterboot. De schippers en gidsen van de Fluisterboot ruimen gezamenlijk met Waterschap de Hollandse Delta drijfvuil uit De Boezem. Met een eigen boot ruimt het Waterschap voornamelijk schroot zoals fietsen en winkelwagentjes.

Wethouder Lewis opent jaarlijks schoolkorfbaltoernooi Wethouder Marjolijne Lewis opent woensdag 16 mei om 13.15 uur de 44e editie van het schoolkorfbaltoernooi. Na een korte toespraak en een schot op de korf gaat het toernooi om 13.30 uur van start bij Korfbalvereniging Olympia, Sportpark Oostbroek aan het Tennispad 1.

Burgemeester en wethouder Lewis op foto met winnende scouts Burgemeester Salet en wethouder Marjolijne Lewis gaan woensdag 16 mei om 19.15 uur met vijf leden van de scouting op de foto in het stadhuis. De foto wordt genomen ter gelegenheid van het winnen van de beker in de regionale scoutingwedstrijden van zondag 22 april. Voor de landelijke wedstrijden op 26, 27 en 28 mei hopen de scouts veel aandacht te krijgen van de pers.
Interne links
`Er-op-uit in 't Groen?.... Doen!' op zondag 13 mei Schoonmaakaktie Vierambachtenboezem