New York Mets kiezen Gen2-liften van Otis voor nieuw stadion

15.05.2007 / 13:09 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Otis elevator company

Otis elevator company

New York Mets kiezen Gen2-liften van Otis voor nieuw stadion

FARMINGTON, Connecticut, May 15 /PRNewswire/ --

Otis Elevator Company, een onderdeel van United Technologies Corp. (NYSE: UTX), heeft een contract ter waarde van US$5 miljoen binnengehaald voor de levering en installatie van zijn milieuvriendelijke en energie-efficiënte Gen2(R)-liften voor Citi Field, de nieuwe thuisbasis van wereldklasse van de New York Mets, dat in 2009 geopend zal worden.

"We zijn vereerd dat de eigendomsgroep van de Mets voor producten van Otis heeft gekozen om fans te helpen transporteren door het hele nieuwe hypermoderne honkbalterrein van het team met zijn vele ongekende voordelen en attracties," zei Ari Bousbib, President van Otis.

De meeste liften die Otis zal leveren zijn Gen2-systemen met geoctrooieerde aandrijving met platte-riemtechnologie, een machinekamerloos ontwerp en milieuvriendelijke voordelen. De geoctrooieerde riemen met bekleed staal en de machine met directe aandrijving van de Gen2-lift hoeven niet gesmeerd te worden, wat het systeem schoner voor het milieu maakt. Bovendien verbruikt de machine met directe aandrijving en permanente magneet de helft van de energie van machines met conventionele aandrijving.

Otis Elevator Company is 's werelds grootste bedrijf dat producten produceert en onderhoudt voor het vervoer van personen, waaronder liften, roltrappen en bewegende looppaden. Het hoofdkantoor van Otis staat in Farmington, Connecticut en het bedrijf heeft 61.000 mensen in dienst, biedt producten en diensten aan in meer dan 200 landen en territoria, en onderhoudt wereldwijd 1,5 miljoen liften en roltrappen. United Technologies Corp., gevestigd in Hartford, Connecticut, is een gediversifieerd bedrijf dat high-tech-producten en -diensten levert aan de bouw- en luchtvaartindustrie.

Website: www.otis.com

Contact:

Tizz Weber, Director, Communications van Otis Elevator Company, +1-860-676-6127, Tizz.Weber@Otis.com