Gemeente Zandvoort


Inspraakperiode 'Busbaan Prinsesseweg en kruisingen Tolweg' tot en met 22 juni

(15 mei 2007)

In de communicatie over de inspraakperiode van het project 'Busbaan Prinsesseweg en kruisingen Tolweg' is een foutieve einddatum genoemd. De inspraakperiode is tot en met vrijdag 22 juni 2007. Onze excuses voor deze gang van zaken. Wij vragen iedereen rekening te houden met deze datum.

Waar kunt u inhoudelijke informatie vinden?

-Op onze internetsite (www.zandvoort.nl) staat onder het kopje 'actueel' een submap 'plannen en projecten'. Hier staat ook het project onder de naam 'kruispunten Tolweg / busbaan Prinsesseweg'.
-In de hal van het gemeentehuis ligt het plan ter inzage en hangen de desbetreffende tekeningen. Ook staat er een computer waarop het project gepresenteerd wordt en waarop u de toekomstige doorstroming van de kruisingen kunt zien, zoals deze in een computermodel zijn gesimuleerd.

U kunt uw mening schriftelijk kenbaar maken door een brief te sturen naar de gemeente. De uiterlijke datum van de inspraak is vrijdag 22 juni. Na de inspraakperiode zullen de gestelde vragen beantwoord worden in een inspraakrapportage. Deze zal door het college van B&W worden vastgesteld.