Ingezonden persbericht


Persbericht

TOPCOM stelt lage-straling DECT telefoons voor

Brussel, mei 2007 - Topcom, een vooraanstaande vendor in DECT telefonie, lanceert de Butler 1600 en 1651 - twee DECT telefoons met een Eco-Mode systeem dat lage straling met gebruiksvriendeijkheid combineert (en zelfs een geïntegreerd antwoordapparaat, dat ook gesprekken kan opnemen, voor de Butler 1651).

Butler 1600 en Butler 1651: simpelweg gebruiksvriendelijk

De Butler 1600 en 1651 bieden een modern, maar sober ontwerp samen met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Deze DECT telefoontoestellen, ontworpen volgens de GAP standaard, hebben een alfanumerieke LCD-Display met 14 segmenten. De verlichte achtergronddisplay vervolledigt het gebruiksgemak van het toestel.

Eco-Mode voor gebruik met lage straling

Deze nieuwe draadloze DECT telefoontoestellen werken met een laag stralingsniveau. Dit betekent dat de straling van de radiogolven tussen basisstation en handset tot een minimum gereduceerd worden wanneer de handset in het basisstation staat. Alleen bij het verwijderen van de handset of wanneer er een oproep binnenkomt, stijgen de radiogolven naar de normale waarden. Dankzij deze functionaliteit wordt onnodige straling van DECT toestellen vermeden wanneer het toestel niet in gebruik is.

De nieuwe Butler 1600 en 1651 telefoontoestellen ondersteunen tot 15 verschillende talen en permitteren het opslaan tot 50 namen en telefoonnummers in het toestel. De gebruiker kan ook genieten van de polytone beltonen. Dankzij de modus nummerweergave oproeper kan je steeds zien wie jou opbelt. Deze DECT telefoontoestellen kunnen uitgebreid worden tot een netwerk van vier verschillende handsets voor meer gebruiksgemak, gebruiksplezier en chatmogelijkheden. De Butler 1651 is volledig gelijk aan de Butler 1600 en heeft ook een geïntegreerd digitaal antwoordapparaat met een capaciteit van 80 minuten, waarop naast inkomende boodschappen ook volledige gesprekken kunnen worden opgeslagen.

Beide producten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2007. De Butler 1600 zal verkocht worden voor 29,99 euro, de 1651 heb je voor 44,99 euro.

Een volledig overzicht van alle nieuwe TOPCOM toestellen vindt u op www.topcom.net

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over TOPCOM
TOPCOM gesticht in 1991, is een vooraanstaande producent van draadloze DECT toestellen, VoIP hardware, Wireless Lan producten, Walkie-talkies, Breedband oplossingen en Lifecare producten. TOPCOM heeft als missie om elegante, innovatieve, gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijke oplossingen aan bedrijven en consumenten aan te bieden. Deze producten zijn verkrijgbaar via meeste retailers, cataloog verkopers, webwinkels en operatoren in heel Europa. De TOPCOM groep heeft 9 dochterondernemingen in Europa en Azië. Meer informatie op: www.topcom.net

Voor meer informatie (uitsluitend voor de pers,