PrintCarrier.com, een jonge internationaal georiënteerde onderneming uit Würzburg, doneert 5.000 euro aan World Vision e.V. Met dit geld kunnen tien huizen worden gebouwd voor arme gezinnen in Mongolië

BOXMEER, Nederland, May 15 /PRNewswire/ --
"Ik vond het belangrijk om van begin af aan mijn sociale verantwoordelijk te nemen", zegt Günter Makowski, de ondernemer die in 2004 PrintCarrier.com oprichtte. De samenwerking met World Vision Deutschland e.V.
is in november vorig jaar tot stand gekomen. PrintCarrier.com was op zoek naar een in Duitsland gevestigde onderneming die internationaal georiënteerde hulpprojecten organiseert. World Vision werkt eigenlijk vanuit dezelfde principes als wij en daaruit resulteerde het projectidee "Projekt 10 tot de 3de".

Het idee achter "Projekt 10 tot de 3de" is dat van 1 december tot 8 april tien vestigingen in tien landen (België, Denemarken, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland) hun krachten bundelen om zoveel mogelijke nieuwe bestellingen te genereren en zo ons doel te realiseren: genoeg geld om tien huizen voor arme gezinnen in Mongolië te financieren.

Voor iedere bestelling van een nieuwe klant ontving World Vision 2,00 euro van de onderneming. Bovendien werkte het PrintCarrier team in de tijd voor de kerst een uur langer ten bate van het project. De actie werd ondersteund door onze klanten en medewerkers, maar ook door hun partners en vrienden. Met elkaar hebben een geweldig resultaat bereikt: 5.000 euro voor het goede doel. Het geld werd overhandigd aan World Vision.

Meer informatie

PrintCarrier Germany, Petra Wolf, Public Relations, Otto-Nagler-Str. 4, D-97074 Würzburg

Tel.: +49-9-31-80-49-96-52, publicrelations@printcarrier.com, internet: www.printcarrier.com

Contact:

Meer informatie PrintCarrier Germany, Petra Wolf, Public Relations, Otto-Nagler-Str. 4, D-97074 Würzburg; Tel.: +49-9-31-80-49-96-52, publicrelations@printcarrier.com, internet: www.printcarrier.com