Gemeente Coevorden

Feestelijke opening Multifunctionele Accommodatie Dalerpeel

Vrijdag 11 mei om 14.00 uur is de Multifunctionele Accommodatie Dalerpeel officieel geopend door de wethouder Accommodatiebeleid van de gemeente Coevorden, Jetty Remmelts-Van Royen en Tanja Klip-Martin, gedeputeerde van de Provincie Drenthe en voormalig wethouder Accommodatiebeleid van de gemeente Coevorden. Beide zijn betrokken geweest bij de totstandkoming van de accommodatie en hebben gezamenlijk de naam van het nieuwe gebouw onthuld.

Gastheer gedurende de middag was de voorzitter van de Stichting MFA, Henk van der Weide.

Na een uitvoerige voorbereiding is in januari 2006 gestart met de bouw van de accommodatie.
Er is in twee fasen gebouwd, eerst zijn het Dorpshuis de Breiberg, de jeugdsoos en de gymzaal gebouwd, vervolgens het gedeelte voor de Willem Alexanderschool en peuterspeelzaal 't Hummelhoes. Op 9 maart 2007 is het gehele gebouw opgeleverd aan de gemeente. Sinds kort hebben alle participanten hun plek ingenomen in het nieuwe multifunctionele gebouw waaraan Dalerpeel de komende decennia geweldig veel plezier zal beleven.

De officiële opening op vrijdag 11 mei is bestemd voor genodigden. Op zaterdag 12 mei is er voor iedereen de gelegenheid het nieuwe gebouw te bezoeken.
De multifunctionele accommodatie is dan van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend voor publiek.