Love life, Fight cancer met de stoere Soupisok

15.05.2007 / 14:53 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Kwf kankerbestrijding

Kwf kankerbestrijding

http://www.kankerbestrijding.nl

Stoere Soupisok om te laten zien dat je meevecht in de strijd tegen kanker

Amsterdam, 15 mei 2007 - Op www.fightcancer.nl is vanaf vandaag de speciale Fight cancer Soupisok te bestellen. Met deze stoere, gehaakte armband, steun je Fight cancer in de strijd tegen kanker. Fight cancer is het nieuwe fondsenwervende label waarmee je laat zien dat je vecht voor de kankerbestrijding. Met een duidelijke doelstelling: laat je inspireren door Fight cancer, vier het leven, vecht tegen kanker, steun kankerbestrijding en red levens. Oftewel: Love Life, Fight cancer. Met het dragen van de Soupisok laat je zien dat ook jij meevecht met Fight cancer!

De Soupisok van Fight cancer is er voor mannen en vrouwen, in verschillende maten. Je kan deze bestellen op de website van Fight cancer en kost euro 16,95(excl. verzenden). Hiervan gaat euro 10,49 naar wetenschappelijk kankeronderzoek. Naast de Soupisok brengt Fight cancer ook de keyring en de button op de markt om zo om extra inkomsten te genereren. In de loop van 2007 wordt het aanbod van gadgets absoluut uitgebreid.

Naast het werven van fondsen draagt Fight cancer bij aan de bewustwording van de noodzaak van kankerbestrijding en stimuleert betrokkenen een bijdrage te leveren. Dit kan door een gadget zoals de Soupisok te kopen, Fighter te worden (donateur), deel te nemen aan evenementen of acties te organiseren voor Fight cancer. De website www.fightcancer.nl is dan ook het platform voor iedereen die in actie wil komen tegen de strijd tegen kanker.

Vechten voor de kankerbestrijding is hard nodig. Want op dit moment krijgt ruim 1 op de 3 mensen in Nederland kanker. Dat is veel. Verschrikkelijk veel. Het doel van Fight cancer is dat er snel meer wetenschappelijk kankeronderzoek komt om de kans op het krijgen van kanker te verkleinen en de kans op genezing te vergroten. Koop de Soupisok nog dit voorjaar en vecht mee in de strijd tegen kanker!

Fight cancer is een label van KWF Kankerbestrijding. De opbrengsten van Fight cancer komen via
KWF Kankerbestrijding terecht bij wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. KWF Kankerbestrijding heeft het CBF Keurmerk.