Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 15-05-2007

Politie houdt winkeldieven aan

Boxmeer Maandagmiddag zijn in de Steenstraat en in de Stationsweg twee mannen aangehouden. De 35-jarige man uit Venlo en een 36-jarige man uit Tegelen worden verdacht van het plegen van diverse winkeldiefstallen eerder deze dag en dit weekend. Beiden zijn voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

Automobilist omgekomen na verkeersongeval

Uden Dinsdagochtend rond 07:30 uur is als gevolg van een verkeersongeval een 36-jarige Udenaar om het leven gekomen. De automobilist reed op de Rondweg in de richting van Bitswijk toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De Udenaar botste aan de rechterzijde van de weg tegen een boom en kwam in een sloot tot stilstand. De man is ter plaatse overleden.

Politie houdt mannen aan na vernielingen

s-Hertogenbosch In de nacht van maandag op dinsdag kreeg de politie de melding van oplettende getuigen dat een man een viskraam aan het Hinthamereinde aan het vernielen was. De politie kon enkele ogenblikken later ter plaatse een 40-jarige Bosschenaar aanhouden. De verdachte is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Oss Dinsdagochtend is op het politiebureau in Oss een 38-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. De man wordt ervan verdacht een ruit te hebben vernield van een pand in de Raadhuislaan. Hij is voor verhoor ingesloten.

Politie rolt hennepkwekerijen op

Oss Maandag heeft de politie in een woning in de Albardastraat een hennepkwekerij met 335 hennepplanten ontmanteld. In een woning in de Stalpaert van de Wielenstraat werd een hennepkwekerij met reeds 450 geoogste hennepplanten geruimd. In de woningen werden een 25- en een 51-jarige Ossenaar gehoord op verdenking van betrokkenheid bij deze kwekerijen. De 25-jarige verdachte is voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Veghel Dinsdagochtend heeft de politie in de kelder van een woning in de Margrietstraat een hennepkwekerij ontmanteld. In totaal werden 80 hennepplanten en de bijbehorende apparatuur inbeslaggenomen en vernietigd. In de woning werden een 60-jarige man en twee vrouwen van 20 en 40 jaar, alle uit Veghel, aangehouden en gehoord op verdenking van betrokkenheid.

Rijden zonder rijbewijs

Velp (NBr) Maandagmiddag is in de Kranenhofscheweg een 52-jarige man uit Velp aangehouden. De automobilist reed zonder geldig rijbewijs. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man is meerdere malen eerder aangehouden voor hetzelfde feit; zijn auto is inbeslaggenomen.

Laatst gewijzigd 15-05-2007 15:07 | © Politie Brabant-Noord