Transavia

Nieuw winterprogramma transavia.com

transavia.com start vanaf dinsdag 15 mei met de verkoop van tickets voor het winterseizoen. Het winterseizoen loopt van 1 november 2007 tot en met 29 maart 2008.
Het winterschema kenmerkt zich door het aanbieden van meer frequenties op bestaande bestemmingen. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol wordt het aantal wekelijkse vluchten naar Malaga en Alicante verhoogd naar respectievelijk 10 en 11. Valencia wordt met ingang van 1 november dagelijks aangevlogen, terwijl Napels naar 6 vluchten per week gaat.

Deze winter wordt het wintersportaanbod wederom stevig ingezet met meer frequenties op een aantal bestemmingen. Vanaf 20 december wordt Innsbrück met 6 frequenties per week aangeboden. Salzburg wordt dit jaar ook vanaf Rotterdam aangeboden met 4 frequenties per week. Ook Genève kent 4 wekelijkse frequenties.

Naast deze winterbestemmingen heeft transavia.com een aantal andere bekende bestemmingen die zich lenen als aanvliegroute voor een ski-break: Milaan Orio al Serio, Verona en Venetië (Treviso) voor de Italiaanse Alpen en de Dolomieten. Pau en Girona als toegangspoort naar de Pyreneeën. Nice kent een goede verbinding met de Zuid-Franse Alpen en Malaga voor de Sierra Nevada.

De vluchten die vanaf vandaag boekbaar zijn vormen niet het totale aanbod van transavia.com voor deze winter. Medio augustus zal het restant van het lijndienstnetwerk alsmede de losse stoelverkoop op onze chartervluchten in de verkoop worden gezet.