Ingezonden persbericht


free-hotspot.com geeft nieuwe impuls aan gratis Wi-Fi installatieprogramma in Nederland

Nederlandse installatiepartners kunnen zich nu aansluiten bij beheerder

van 's werelds grootste gratis Wi-Fi netwerk

Dublin, Ierland - 15 mei 2007: free-hotspot.com, beheerder van 's werelds grootste gratis HotSpot netwerk, kondigt vandaag aan dat zij een actieve campagne zijn gestart om hun gratis Wi-Fi oplossing in heel Nederland te installeren. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van draadloze internettoegang die wordt gesubsidieerd door advertenties en daardoor kosteloos aan klanten en gasten van HotSpot locaties aangeboden kan worden. De HotSpots van dit bedrijf worden geïnstalleerd en onderhouden door lokale installatiepartners, die in ruil daarvoor een deel van de advertentie-inkomsten ontvangen van HotSpots die door hen geïnstalleerd zijn.

Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development van free-hotspot.com zegt: "Wij willen meer en meer Nederlandse consumenten - en ook toeristen en zakenreizigers die Nederland bezoeken - de mogelijkheid bieden om kosteloos gebruik te maken van betrouwbaar draadloos internet als zij in een hotel verblijven of een café, restaurant of bar bezoeken."

free-hotspot.com wil hun netwerk van gratis HotSpots in Nederland uitbreiden tot meer dan 300 HotSpots voor het einde van 2007. Om dit doel te bereiken is het bedrijf actief op zoek naar lokale installatiepartners in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, die de noodzakelijke marketing, installatie en ondersteunende services kunnen bieden aan de eigenaars van Nederlandse HotSpots.

Interesse om een installatiepartner te worden voor free-hotspot.com? Neem dan contact op met Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development van free-hotspot.com op tel. +353 1 645 3012 of via joe@free-hotspot.com.

Over free-hotspot.com:

free-hotspot.com beheert 's werelds grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk. Het bedrijf runt meer dan 1000 gratis HotSpots in 16 Europese landen. Deze HotSpots zijn te vinden in cafés, hotels, pubs, restaurants, winkelcentra, transit zones en andere openbare ruimtes. Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internet van het bedrijf dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (Wireless Broadband Innovation) Award voor "Beste Publieke Wi-Fi product van 2006".

free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en helpt iedere maand meer dan 100.000 mensen om een gratis hotspot te vinden. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 12.000 gratis draadloze internet locaties wereldwijd.

Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, ga naar: www.free-hotspot.com.

Perscontact:

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com