Ingezonden persbericht


GE Plastics honoreert de essentiële partnerschappen met Europese logistieke dienstverleners tijdens jaarlijkse prijsuitreiking

BERGEN OP ZOOM, 15 mei 2007 - Als blijk van de essentiële rol die deze logistieke partners in 2006 hebben gespeeld bij de levering van uitmuntende klantenservice heeft GE Plastics op 12 april vijf bedrijven en twee personen in het zonnetje gezet tijdens een prijsuitreiking en diner. Dit awards programma, dat nu vier jaar bestaat, beloont logistieke dienstverleners voor de door hen geboden kwaliteit, service en punctualiteit, die het GE Plastics mogelijk maken om de beloften aan klanten na te komen.

Eric Hopstaken, European Logistics Manager van GE Plastics, zei: "Dit jaar is ons logistieke proces op een aantal belangrijke punten verbeterd om de kwaliteit en het serviceniveau te verhogen. Het succes van deze inspanningen zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van onze logistieke partners.

GE Plastics is een van de weinige bedrijven die logistieke dienstverleners op deze manier beloont. Wij huldigen en danken de prijswinnaars van 2006, die een essentiële rol hebben gespeeld in de snelle, betrouwbare en efficiënte levering van materialen aan onze klanten."

De winnaars van de 2006 awards voor logistieke dienstverleners luiden als volgt:
. Algemeen logistiek dienstverlener van het jaar: Van Den Bosch, Nederland. Dit bedrijf valt deze erkenning ten deel vanwege de toegevoegde waarde van de aan de GE-vestiging in Bergen op Zoom geleverde logistieke diensten. De diensten van dit bedrijf overtreffen ruimschoots de verwachtingen die wij hebben ten aanzien van de uitmuntendheid en accuratesse van transporten. Niet alleen zorgt het bedrijf voor een nauwgezette afhandeling, opslag en beheer van elke silowagen die het bedrijf te verwerken krijgt, maar het biedt ook continu een hoog niveau van veiligheid en kwaliteit, het is klantgericht en implementeert regelmatig kwaliteitsverbeteringsprogramma's.


. Wegvervoerder van het jaar: CAPPIO, Italië. Dit bedrijf wordt geroemd door klanten, die enorme performanceverbeteringen hebben gemeld op het gebied van kwaliteit, service en punctuele levering. Dit gold met name voor de leveringsperformance naar het VK door CAPPIO in heel 2006.


. Zeevervoerder van het jaar: Tansmarcom, België: Dit bedrijf valt voor het tweede jaar op rij in de prijzen voor de uitstekende tracking & tracing prestaties die die van het voorgaande jaar nog overtroffen, voor de afhandeling van de douaneformaliteiten, de uitmuntende communicatieve vaardigheden en het vermogen om aan te sluiten op het netwerk van GE en de links met de klantenservice.


. Silovervoerder van het jaar: PAÑALON, Spanje. Dit bedrijf wordt beloond voor de uitmuntende levering van eindproducten en grondstoffen aan de BoZ-vestiging van GE, die gekenmerkt wordt door absolute betrouwbaarheid, flexibiliteit, tijdige levering en het vermogen om in te spelen op onverwachte behoeften bij vestigingen.


. Logistiek persoon van het jaar (das)


. Syd Watson van Davies Turner, VK. Hij wordt beloond voor zijn vermogen om buiten de normale kaders te denken en voor zijn exceptionele klantgerichtheid in de afgelopen vier jaar. Voorbeeld: toen een vervoerder geen vrachtwagens kon leveren, schoot Watson te hulp en vond binnen enkele uren een oplossing waardoor ons bedrijf 100 ton extra kon verkopen.


. Cristobal Navarro van Quimicas Meroño, Spanje. Hij wordt beloond voor zijn snelle, efficiënte en proactieve oplossingen voor eventuele problemen bij de vestiging in Cartagena, waarbij hij vaak aanzienlijke productieverliezen weet te voorkomen.

De winnaars zijn gekozen door het gehele logistieke team van GE Plastics, inclusief productie, op basis van strenge criteria, zoals het op tijd en schadevrij leveren van de materialen op de juiste locatie en in de juiste hoeveelheid. Proactieve communicatie met de supply chain en klanten van GE Plastics is een ander criterium.

Peter Van den Eijnden, de European Supply Chain director van GE Plastics zei: "Klanten zien eerst de vrachtwagen, dan de verpakking en vervolgens ons product. Vervoerders hebben dus een grote invloed op de eerste twee indrukken die ons bedrijf maakt."

Voor informatie over GE Plastics kunt u terecht op de website www.geplastics.com.

Over GE Plastics
GE Plastics (www.geplastics.com) is een wereldwijde leverancier van kunstharsen die op grote schaal worden gebruikt in de automobielindustrie en voor toepassingen op het gebied van de gezondheidszorg, consumentenelektronica, transport, kwaliteitsverpakkingen, bouw & constructie, telecommunicatie en optische media. Het bedrijf vervaardigt polycarbonaat, ABS, SAN, ASA, PPE, PC/ABS, PBT en PEI harsen en biedt tevens een LNP*-lijn van hoogwaardige speciale compounds. GE Plastics, Specialty Film & Sheet vervaardigt hoogwaardig Lexan* sheet- en folieproducten die wereldwijd in duizenden veeleisende toepassingen worden gebruikt. Bovendien is de gespecialiseerde GE Plastics organisatie voor de automotive industrie een ervaren, wereldwijde speler die toonaangevende oplossingen binnen vijf belangrijke segmenten binnen de auto-industrie biedt: carrosserie en ruiten, toepassingen onder de motorkap, onderdelen, constructies en interieurs en verlichting. Als een wereldwijde partner van de Olympische Spelen is GE de exclusieve aanbieder van een uitgebreide reeks innovatieve producten en diensten die bepalend zijn voor het slagen van de Olympische Spelen.

# # #


* LNP en Lexan zijn handelsmerken van General Electric Company.

GE-perscontacten
Europe
Helen Vandebovenkamp
GE Plastics, Bergen op Zoom,
Nederland
Tel: +31 164 292 097
E-Mail: helen.vandebovenkamp@ge.com

Agency Contacts
Europe
Folke Markestein
Marketing Solutions, Bergen op Zoom,
Nederland
Tel: +31 164 317 038
E-Mail: fmarkestein@marketingsolutions.be

Dit persbericht en bijbehorende foto kunt u downloaden van www.PressReleaseFinder.com
Of u kunt contact opnemen met Folke Markestein
(fmarkestein@marketingsolutions.be, +31 164 317 038)
. GE Plastics - GE Plastics honoreert essentiële partnerschappen met Europese logistieke dienstverleners tijdens jaarlijkse prijsuitreiking Persbericht

FOTO:
Logistiek dienstverlener van het jaar van GE Plastics: Van Den Bosch, Nederland

Tijdens de uitreiking van de GE Plastics awards voor logistieke dienstverleners in 2006 heeft GE Plastics Van Den Bosch uitgeroepen tot Logistiek dienstverlener van het jaar. Dit Nederlandse bedrijf wordt beloond voor het leveren van logistieke diensten met een toegevoegde waarde aan de GE-vestiging in Bergen op Zoom. De diensten van dit bedrijf overtreffen de verwachtingen die gesteld werden aan de uitmuntendheid en accuratesse van transporten. Op deze foto staan: Eric Hopstaken, European Logistics Manager van GE Plastics; Ad Van Den Bosch, oprichter van Van Den Bosch; Hans Kanters, commercieel directeur van Van Den Bosch en Peter van den Eijnden, European Supply Chain Director van GE Plastics.


---- --