Gemeente Hardenberg

Opnieuw radiospots om evenementen Hardenberg te promoten

Zes evenementen op de radio

De gemeente Hardenberg zet ook dit jaar radiospots in om een aantal evenementen in de wijde regio te onder de aandacht te brengen. In de komende maanden worden in totaal 300 spotjes uitgezonden op Radio Oost en Radio Drenthe. Zes evenementen in de gemeente Hardenberg worden daarmee gepromoot. In totaal worden per uitzending gemiddeld zon half miljoen luisteraars bereikt. Vandaag staan de eerste uitzendingen gepland.

Vorig jaar experimenteerde de gemeente Hardenberg voor het eerst met de uitzending van radiospots. Dat is heel goed bevallen. Organisatoren van de betreffende evenementen zagen het als mooie extra promotie van wat ze hadden georganiseerd en in bijna alle gevallen heeft het aantoonbaar meer bezoekers opgeleverd. Bovendien: Hardenberg viel op. Het uitzenden van radiospots heeft op die manier positief bijgedragen aan de doelstelling van de gemeente om regionaal en landelijk nog beter op de kaart te komen.

Zes evenementen
Dit jaar worden opnieuw zes evenementen gepromoot. Het gaat om Olympias Tour in Hardenberg, het WK Dammen in Hardenberg, de Vezeldagen in de Krim, het internationale Vrouwenvoetbaltoernooi in Gramsbergen, de feestweek in Bergentheim en het unieke Nederlands Kampioenschap Authentieke Rijtuigendag , dat dit jaar in Hardenberg wordt gehouden.

Voorafgaand aan elk evenement worden vijftig radiospots uitgezonden. De helft op Radio Oost en de andere vijfentwintig op Radio Drenthe.

Mailtjes
Naast de promotie van de evenementen via de radio, worden dezelfde activiteiten ook gepromoot via het mailverkeer van de gemeente Hardenberg. Iedere dag verlaten duizenden mailtjes het gemeentehuis. Daar wordt automatisch een tekst over de betreffende evenementen aan toegevoegd. Op die manier wordt ook gratis promotie gemaakt.

Spotjes op de website
Wie alvast nieuwsgierig is naar de radiospots: je kunt ze hieronder downloaden!

Olympia's Tour

WK Dammen

Vezeldagen de Krim

Internationale vrouwenvoetbaltoernooi Gramsbergen

Feestweek Bergentheim

Authentieke rijtuigendag