Politie Zaanstreek-waterland

Nieuwsberichten dinsdag 15 mei 2007

Zaanstreek-Waterland, 15-05-2007

Met: dodelijk ongeval, getuigen mishandeling gezocht en mtor gestolen.

Dodelijk ongeval

Middenbeemster, maandag 14 mei 2007, 16:21 uur.

De politie onderzoekt een eenzijdige aanrijding op de Rijksweg A7 waarbij een 22-jarige man uit Purmerend om het leven is gekomen. Een 21-jarige man uit Purmerend reed in zijn personenauto met de 22-jarige als passagier vanuit de richting Hoorn in de richting van Zaanstad. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto met de linkerwielen in de middenberm en verloor de bestuurder de macht over het stuur. Het voertuig ging naar rechts over twee rijstroken en de vluchtstrook. Na harde botsingen met twee bomen rechts naast de weg kwam het totaal vernielde voertuig tot stilstand. De zwaar gewonde bestuurder werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersdienst van de politie onderzoekt de aangetroffen sporen en zal trachten de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Getuigen mishandeling gezocht

Zaandijk, maandag 14 mei 2007, 08:45 uur.

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaats vond tussen een man en een vrouw op maandagochtend rond kwart voor negen op de Guisweg in Zaandijk. De man was te voet en de vrouw met een fiets en zij staken over op de voetgangersoversteekplaats vanaf de Parklaan in Zaandijk in de richting van de Stationsstraat in Koog aan de Zaan (vanaf de ABN-Amrobank naar de cacaofabriek). De vechtende partijen zijn door een mannelijke omstander uit elkaar gehaald. Eén van de mogelijke getuigen stond stil voor het verkeerslicht in een geel bedrijfsbusje met daarop een bedrijfsnaam in rode letters. De politie wil graag in contact komen de man die de vechtenden uit elkaar haalde, de persoon of personen in het busje en eventuele andere getuigen. Er kan door de getuigen contact opgenomen worden via 075-6271271.

Motor gestolen

Zaandam, maandag 14 mei 2007.

In de nacht van zondag op maandag werd vanaf de Middellandse Zee een motorfiets gestolen. De eigenaar had zijn voertuig geparkeerd nabij de Noordelijke ingang van de Pharus. De motor was op het stuurslot gezet en er was een schijfremslot aangebracht. Het gestolen voertuig is van het merk Suzuki, type GSX R600, zwart met zilver van kleur en voorzien van kenteken MH-HG-42.

Laatst gewijzigd 15-05-2007 16:14 | © Politie Zaanstreek-Waterland |