Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep rond gewapende overval

Wijchen, 15-05-2007 o Het onderzoek naar een gewapende overval vrijdagmiddag op industrieterrein Bijsterhuizen is nog volop bezig. Daarnaast zoekt de politie getuigen van de overval en tevens een auto, een blauwe Mercedes E290 met kenteken TD-HF-83, die door de daders werd meegenomen.

Vrijdag omstreeks 15.30 uur drongen enkele mannen een kantoor binnen waar enkele kleine bedrijfjes gevestigd zijn. De vijf aanwezigen werden onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen hun bezittingen af te geven. De daders namen naast de auto van één van de slachtoffers ook geld weg. Nog onduidelijk is hoe de daders op het industrieterrein zijn gekomen en of zij bij de overval van een voertuig gebruik hebben gemaakt.

Heeft u de blauwe Mercedes gezien? De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagmiddag op industrieterrein Bijsterhuizen iets opvallends hebben gezien of gehoord. Ook mensen die de genoemde Mercedes hebben gezien of weten waar deze auto nu is, worden verzocht contact op te nemen met de Districtsrecherche in Wijchen op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De Technische Recherche heeft meteen na de overval een sporenonderzoek verricht en agenten hebben een buurtonderzoek gehouden. Inmiddels hebben de vijf personen die ten tijde van de overval in het pand waren en werden bedreigd aangifte gedaan. (08)

Laatst gewijzigd 15-05-2007 16:57 | © Politie Gelderland-Zuid |