Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Groningen, 8 mei 2007

D66 praat met Forum directeur Bas van Kampen: U ook?

Op dinsdag 15 mei is Bas van Kampen, programmadirecteur van het Groninger Forum, als hotemetoot te gast bij D66. Fractievoorzitter Elco van der Wilt zal met hem in gesprek gaan over de invulling van het Groninger Forum. Iedereen is van harte uitgenodigd en is welkom te participeren in het gesprek. Het gesprek zal plaatsvinden in de bovenzaal in Huis de Beurs vanaf 20:00 uur. Toegang is gratis.

D66 heeft tijdens de keuze van het ontwerp, een discussieavond gehouden over de inhoud. D66 vind de publieke aandacht voor het ontwerp van het Forum hartverwarmend, maar mist het debat over de inhoud. Functie gaat voor de vorm is de mening van D66. Met de komst van een directeur Forum wordt het tijd dat de inhoud van het Forum publiekelijk wordt besproken. Het gesprek met bas van Kampen is het tweede onderdeel in een reeks debatten en activiteiten in het kader van het Groninger Forum.

D66 houdt regelmatig zogenoemde "hotemetotengesprekken" met personen die een sleutelfunctie innemen in de stad om zo een beeld te krijgen hoe het gaat met de stad. De gesprekken kennen geen agenda om de discussie zo veel mogelijk de vrije loop te laten. Voorgaande hotemetoten zijn onder andere: oud plaatsvervangend korpschef Sitalsing, Directeur Inlia van Tilborg, Nijdam directeur Marketing Groningen.

----------
Voor informatie u contact opnemen met:

Elco van der Wilt, fractievoorzitter D66 (06-242 888 11) vanderwilt@raad.groningen.nl

D66-fractie
050-3130749
www.d66groningen.com