Gemeente Zandvoort


Nog vóór de zomer aan de slag!

Banenmarkt in CWI Haarlem

(09 mei 2007)
CWI Haarlem organiseert een banenmarkt. De banenmarkt is voor iedereen die (ander) werk zoekt. De markt is ter afsluiting van de Landelijke Brancheweken. Het zal vooral een 'vraagmarkt' zijn. De Nederlandse economie heeft de wind goed in de zeilen en dat merken grote en kleine ondernemers aan het vinden van personeel.

Welkom
Op de banenmarkt bieden bedrijven uit allerlei branches hun vacatures aan en geven zij informatie over hun bedrijf. Aan deze banenmarkt nemen onder andere de volgende bedrijven en organisaties deel: Ikea, Start People Uitzendbureau, Dactylo Uitzendbureau, Defensie, Politie Kennemerland, Nova College/CVV en het Servicepunt Ambachten.

CV meenemen
Ervaring of opleiding, man of vrouw, voor iedereen die werk zoekt of van baan wil veranderen is er zeker iets bij! Bezoekers kunnen in gesprek gaan met de werkgevers en wellicht meteen solliciteren. Het is daarom van belang dat geïnteresseerden hun cv meenemen! Misschien is het meteen boter bij de vis.

Informatie en advies
De adviseurs van CWI zijn aanwezig voor advies over alles wat met werken en/of leren te maken heeft. CWI biedt diverse competentietesten aan om te onderzoeken waar werkzoekenden goed in zijn en waar hun interesses liggen.

Belangstellenden kunnen hierover informatie krijgen en eventueel een afspraak maken voor een dergelijke test. Er is aandacht voor mensen die willen werken in een ander Europees land (EURES) en de onafhankelijke Arbeidsadviseur geeft informatie over werken, leren en reintegratie.

Wie, wat waar?
Datum en tijd: dinsdag 15 mei, 14.00 uur tot 16.30 uur Lokatie: CWI Haarlem, Jansweg 15, 2011 KL Haarlem