Gemeente Heemskerk


donderdag, 10 mei 2007

Klantenpanel verbetering stationsomgeving

HEEMSKERK - Op 15 mei 2007 organiseert NS in samenwerking met de gemeente Heemskerk een klantenpanel met als thema 'Verbeteren sociale veiligheid en vergroten aantrekkelijkheid van het station en de stationsomgeving'. NS wil samen met een groep reizigers en omwonenden met behulp van een vragenlijst knelpunten inventariseren en mogelijkheden tot verbetering bedenken. Omwonenden van het station en reizigers zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

Het is de bedoeling dat een groep van ongeveer 30 reizigers en omwonenden aan het klantenpanel deelnemen. Leden van de reizigersvereniging en leden van het projectteam Zuidbroek-Oosterwijk zijn inmiddels uitgenodigd, maar NS nodigt betrokken omwonenden en reizigers van harte uit om mee te doen. GeĂŻnteresseerde buurtbewoners of reizigers kunnen zich aanmelden bij Nico de Bruijne van NS, telefoon 088-6711441, mobiel 06-52001531 of e-mail Nico.deBruijne@remove-this.ns.nl.

Programma
Het programma begint om 18.00 uur met het verzamelen van alle deelnemers bij het station Heemskerk. Nico de Bruijne van NS houdt een korte inleiding waarna het klantenpanel een schouw houdt van het station en de omgeving met behulp van een vragenlijst. Deze schouw begint om 18.15 uur en is om 19.00 uur afgelopen. Daarna staat er voor alle deelnemers een broodmaaltijd klaar in het speeltuingebouw van de speeltuin Jeugd en Vreugd, Merwedestraat 49 in Beverwijk. Om 19.30 uur begint de discussie naar aanleiding van de schouw en om 20.15 uur is de afsluiting van het programma.

---